3 horoskopska znaka koji će imati JAKO PUNO SREĆE U LJUBAVI tijekom Marsovog sekstila Jupitera počevši od 13. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati JAKO PUNO SREĆE U LJUBAVI tijekom Marsovog sekstila Jupitera počevši od 13. februara 2022.

12 veljače, 2022 0 By Admin

 Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Danas ste prešli još jednu osobnu granicu, a budući da se sada osjećate malo sigurnije o tome tko ste i kamo želite ići sa svojim životom, lako možete podijeliti ljubav s drugima. Danas ćete biti cijenjeni.

Sreća će vas tražiti jer je vaša vibracija otvorena; ta granica koju ste prešli omogućila vam je da vjerujete s više lakoće i manje kočnica.

Jedna vrata se zatvaraju, a druga se vrlo lako otvaraju u vašem životu, Škorpione. Na ovaj dan ćete naći sreću u ljubavi, kako god tu ljubav preveli. To može biti u ljubavi prijatelja, djeteta, partnera…ono što daš danas, u ljubavi, vrati ti se deseterostruko.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Marsova energija vas uvijek uzbudi i pripremi da pristupite ili dovršite nešto prilično ambiciozno. Kada Mars sekstilizira Jupiter, možete zaroniti u nešto što volite i možete pozvati druge da budu dio ove nove i divne stvari.

Dok se obraćate prijateljima i obitelji, primijetite kako ljudi reagiraju na vas, Strijelce. Kao da si u plamenu, a svi su odjednom moljac.

Danas ste živi i zdravi zaljubljeni, a vaš opći dobar osjećaj pretvara vas u magnet za pozitivnu energiju. Sreća u ljubavi je na današnji dan samo zadata. Uspjeh je gotovo zajamčen jer astrologija na velike načine favorizira vaš horoskopski znak.

Stranice: 1 2