Prijateljska veza će postati ljubavna veza! OVI ZNACI će započet LJUBAVNU VEZU sa PRIJATELJEM!

Prijateljska veza će postati ljubavna veza! OVI ZNACI će započet LJUBAVNU VEZU sa PRIJATELJEM!

22 veljače, 2023 0 By Admin

Ljubav je nepredvidiva. Može se roditi u trenu, ali isto tako može nestati u trenu.  Ponekad se osjećaji razviju prema onim osobama za koje smo smatrali da je to nemoguće.

Život je prepun neočekivanih situacija, a jedna od takvih sitacija u narednom periodu očekuje dva znaka zodijaka.

Prvi od njih je…

 

LAV:

Vi ste vrlo oprezni pri sklapanju veza. Vaši kriteriji su visoki pri odabiru partnera. Niste od onih koji se lako zaljube, a još manje od onih koji olako zavole nekoga. Ne želite površne veze koje će trajati na kraće staze. Vi želite imati nekoga uz sebe s kime ćete moći ostvariti budućnost i nekoga koga ćete moći imati neprestano kraj sebe.

No život je prepun iznenađenja i ponekad se kosi sa svim nepisanim pravilima i pravilima nas samih.Upravo će vas pogoditi jedna takva neočekivana situacija za koju bi uvijek rekli da je nemoguće da se desi. U vašem životu postoji osoba koju znate veoma dugo i sa kojom ste vrlo bliski.

Vaš odnos je krajnje prijateljski i nikada se niste gledali na drugi način. Međutim, u sklopu određenih situacija, vaši pogledi će se sresti na jedan sasvim drugačiji način nego ikad prije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Daljni tijek događanja će dovesti do toga da ćete započeti vezu sa tom osobom koju ste čitavo vrijeme smatrali i gledali isključivo kao prijatelja. Očekuje vas ljubav u kojoj ćete vidjeti smisao ljubavi i  koja bi mogla potrajati i koja bi mogla trajati, možda i zauvijek.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2