Prijateljska veza će postati ljubavna veza! OVI ZNACI će započet LJUBAVNU VEZU sa PRIJATELJEM!

Ljubav je nepredvidiva. Može se roditi u trenu, ali isto tako može nestati u trenu.  Ponekad se osjećaji razviju prema onim osobama za koje smo smatrali da je to nemoguće.

Život je prepun neočekivanih situacija, a jedna od takvih sitacija u narednom periodu očekuje dva znaka zodijaka.

Prvi od njih je…

 

RAK:

Vi ste vrlo oprezni pri sklapanju veza. Vaši kriteriji su visoki pri odabiru partnera. Niste od onih koji se lako zaljube, a još manje od onih koji olako zavole nekoga. Ne želite površne veze koje će trajati na kraće staze. Vi želite imati nekoga uz sebe s kime ćete moći ostvariti budućnost i nekoga koga ćete moći imati neprestano kraj sebe.

No život je prepun iznenađenja i ponekad se kosi sa svim nepisanim pravilima i pravilima nas samih.Upravo će vas pogoditi jedna takva neočekivana situacija za koju bi uvijek rekli da je nemoguće da se desi. U vašem životu postoji osoba koju znate veoma dugo i sa kojom ste vrlo bliski.

Vaš odnos je krajnje prijateljski i nikada se niste gledali na drugi način. Međutim, u sklopu određenih situacija, vaši pogledi će se sresti na jedan sasvim drugačiji način nego ikad prije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Daljni tijek događanja će dovesti do toga da ćete započeti vezu sa tom osobom koju ste čitavo vrijeme smatrali i gledali isključivo kao prijatelja. Očekuje vas ljubav u kojoj ćete vidjeti smisao ljubavi i  koja bi mogla potrajati i koja bi mogla trajati, možda i zauvijek.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Prijateljska veza će postati ljubavna veza! OVI ZNACI će započet LJUBAVNU VEZU sa PRIJATELJEM!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top