NEDELJNI HOROSKOP od 11. do 18. Februara: Kome konačno kreće u životu, a kome još samo malo fali da ostvari svoje snove… Otkrivamo!

Ovan
(19. ožujka – 19. travnja)

U posljednje vrijeme želite se upustiti u toliko novih pothvata. Međutim, ništa se neće držati ako ne uspostavite rutinu. Kako možete izgraditi svoje carstvo ako za njega prvo niste stvorili stabilne temelje?

Ovaj tjedan pokušajte se pozabaviti stvaranjem dnevne rutine kako biste prolazili kroz pokrete; počnite s malim i gradite na tome jer to postaje navika, a ne obaveza.

Predodređeni ste za uspjeh, nemojte stajati na svom putu kada posegnete za njim.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Vaša će zabrinutost biti vaš najveći neprijatelj ovog tjedna. Kako sve više ljudi privlače vaša čuda, možda ćete početi stvarati dileme tamo gdje ih nema, ostavljajući sretnu priliku da se samo pitate o prostoru koji ste zauzeli.

Važno je primijetiti kako se trenutno osjećate. Je li vam neugodno? Oštećujete li nekoga? Uživate li samo u vremenu dok dijelite prostor s drugima?

Manje brinite o tome kako vas drugi vide nakon što si dopustite trenutak uživanja i prebacite fokus na to kako vidite sebe kada nema nikoga u blizini.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vaša energija je intenzivna ovog tjedna, ali to ne znači da je želite podijeliti s drugima. Morate obaviti puno iscjeljivanja i možda ćete željeti usmjeriti svoju pažnju prema unutra umjesto da se bavite svima ostalima.

Nekim ljudima to može biti neugodno, pogotovo ako odu k vama kako biste riješili svoje probleme. Međutim, ne možete sipati u njihovu šalicu ako nemate što dati.

Poštujte želju svog tijela da bude sami i slušajte; nikad ne znaš što bi mogao naučiti od sebe.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Vrijeme je da se suočite s teškim činjenicama da vas nitko neće moći spasiti osim vas samih.

Ne postoji osoba na ovoj zemlji koja vam može reći što trebate čuti. Ali znaš što želiš da netko drugi kaže; ne bi li bilo lijepo to reći sebi?

Ovaj tjedan pokušajte sebe izazvati da pronađete potvrdu od sebe u svim pokretima koje činite umjesto da bjesomučno kopate kako biste to pronašli u bilo kome drugom.

Tko zna; možda ćete konačno znati što vam je cijelo vrijeme nedostajalo kad to učinite?

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ako ne stvoriš ravnotežu u svom životu od svega što radiš i ostaloga što ti treba, previše ćeš se istegnuti. Ne možete nastaviti s emisijom koju priređujete za svoju publiku ako također ne napravite pauzu kako biste sebi dali trenutak da udahnete.

Svi znamo da se možete natjerati da sve završite, ali također znamo da to dolazi uz velike troškove. Zašto plaćati za ovaj emocionalno opterećujući rad ako možete samo ispuniti želju svog uma za odmorom?

Niste promašaj jer trebate odvojiti vrijeme za uživanje u životu umjesto da ga ovladate. Ovo te čini čovjekom.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Bilo bi puno lakše pronaći radost i utjehu u društvu drugih, čak i ako vam to crpi energiju na kraju dana. Međutim, ovo može biti jednostavno rješenje i u tome nema izazova ili rasta.

Možda je vrijeme da pogledate unutra i usredotočite se na probleme koje izbjegavate umjesto da pokušavate drugima reći kako da žive svoj život. Imate oštar, inteligentan savjet, međutim, vrijeme je da ga date sebi umjesto da pokušavate preobraziti tuđi život.

To nije preteško za napraviti, to je izazov i trebali biste iskoristiti priliku da pogledate unutra kada vam se to pokaže. Ne zanemarujte vlastitu mudrost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 11. do 18. Februara: Kome konačno kreće u životu, a kome još samo malo fali da ostvari svoje snove… Otkrivamo!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top