LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. Februar: Jedan zodijak će morati ODLUČITI između RAZUMA i SRCA – ako posluša srce, PATIT ĆE!

ljubavni horoskop

OVAN

Razgovarajte i nastavite razgovarati sa svojim supružnikom čak i kada ga/nju sretnete kasnije tijekom dana. Održavanje smislenih razgovora obično dovodi odnose na važniju i dublju razinu. Upravljanje vašim emocionalnim stanjem pomoći će vam da pronađete svoju unutarnju ravnotežu i spokoj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Voljet ćete biti posebni u očima svoje drage. Odabrat ćete posebnu romantičnu destinaciju u kojoj možete privatno provesti cijelu večer u tišini. Uostalom, materijalni užitak i krajnje zadovoljstvo bit će prve i najvažnije stvari koje ćete tražiti.

 

 

BLIZANCI

Vaši stručni potezi razbuktat će neobuzdanu strast u vašoj voljenoj osobi. Večer će vas vidjeti kako uživate u večeri uz svijeće sa svojim partnerom. Možda ćete pročitati neke divne citate iz romantičnog romana. Smatramo da je pravo vrijeme da zaprosite svoju dragu.

 

 

RAK

Vaša voljena osoba će se tako dobro nositi s vama da ćete se u prvih nekoliko minuta s njime početi osjećati bolje. Samo pazi da ne dopustiš da te nadvlada temperament. Zapamtite, vaš prvi dojam trebao bi trajati dulje.

 

 

LAV

Danas ste u svježem i živahnom pogledu. Vaša draga će se diviti vašem izgledu. Planirat ćete nešto ludo i veliko da nagradite svoju voljenu osobu. Bit će to divna noć biti u naručju svog ljubavnika.

 

 

DJEVICA

Možda vam se čini da ste vrlo izbirljivi kada je u pitanju vaš ljubavni život. Smatramo da biste mogli oduševiti svog partnera na sastanku. Izbjegavajte biti nervozni. Samo dokažite svoju inteligenciju i zadržite pažnju svog partnera koliko god možete.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. Februar: Jedan zodijak će morati ODLUČITI između RAZUMA i SRCA – ako posluša srce, PATIT ĆE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top