DNEVNI HOROSKOP za 2. Mart: Ako ste rođeni u OVOM znaku, spremite se za NAJBOLJI DAN u ŽIVOTU!

DNEVNI HOROSKOP za 2. Mart: Ako ste rođeni u OVOM znaku, spremite se za NAJBOLJI DAN u ŽIVOTU!

1 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Možda se priklanjate autoritetu jer mislite da to rade svi ostali. Iskoristite danas da riskirate razgovarajući s ljudima oko sebe o situaciji – njihova perspektiva može biti nijansiranija nego što očekujete! Naučiti nešto poput ovoga moglo bi vam pružiti potrebnu sigurnost da se osjećate ugodno u formuliranju vlastitog mišljenja. Razvrstavanje vaših dvosmislenih osjećaja moglo bi zahtijevati više rada od praćenja gomile, ali imate samopouzdanja da to uspijete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Filozofije koje vode vaš život mogle bi se činiti neadekvatne da vam danas riješe problem. Razgovor s prijateljem ili članom zajednice može vam pomoći da odlučite što učiniti u vezi s neslaganjem, osobito ako oni mogu vidjeti situaciju iz šire perspektive. Neka vam pomognu da olabavite sve krute stavove koji vas možda sputavaju! Čak i ako ne možete doći do konkretnog odgovora između vas dvoje, samo saslušanje moglo bi smanjiti vašu frustraciju.

 

 

BLIZANCI

Situacija u kojoj se intenzivno bavite drugima mogla bi vas u ovom trenutku zaokupljati, do točke u kojoj biste mogli izgubiti pojam o sebi. Iako zaokupljanje u takvom trenutku može biti ugodno, pobrinite se da vaša uključenost ne postane toliko duboka da vas odbace s kolosijeka svojih ciljeva u karijeri. Čak i ako ste otkrili da drugi mogu biti uz vas na način za koji niste mislili da je moguć, i dalje morate brinuti o vlastitoj sigurnosti.

 

 

RAK

Povećanje vaše predanosti značajnoj vezi bilo koje vrste moglo bi vam se sada svidjeti, ali biste također mogli biti u sukobu oko toga. Možda ćete ipak željeti neke stvari zadržati privatnima, zbog čega se možete brinuti da se činite manje odani drugoj osobi. Proširivanje vaših uvjerenja o odnosima može vam dati više prostora za održavanje vlastitog identiteta i izgradnju snažne veze. Razumijevanje vlastitih potreba može vas čak učiniti boljim suputnikom od otkrivanja do posljednjeg djelića informacija!

 

 

LAV

Želja za povezivanjem s prijateljima mogla bi biti u sukobu s potrebom da se brinete o svojim svakodnevnim obavezama. Imajte na umu da ako vam se čak i vaš društveni život čini kao još jedna obaveza koju morate odjaviti, onda bi vam možda bilo bolje da radite svoje. Dopuštanje sebi prostora za odmor sada može biti transformativno za vas, a moglo bi vam pomoći i da razjasnite neke dublje prioritete. S tim znanjem, usklađivanje svih konkurentskih obveza moglo bi vam postati lakše u budućnosti.

 

 

DJEVICA

Pokušaj zabave mogao bi biti kompliciraniji nego što mislite u ovom trenutku, jer biste mogli otkriti da je vaša ideja o tome što vam donosi radost zastarjela. Prošli hobiji mogu se činiti plitkim – razmislite o tome da radite nešto povezano s vašim životnim ciljevima. Rad na tome mogao bi vam donijeti zadovoljstvo i napredak! Nemojte se bojati pozvati druge da vam se pridruže, jer bi zajedničko ostvarivanje strasti koja ima značenje bila izvrsna prilika za jačanje vaših odnosa.

VAGA

Čitanje o tome kako se nositi s kompliciranom kućnom ili obiteljskom situacijom moglo bi vam sada biti frustrirajuće, jer biste se mogli osjećati kao da cijenjene vlasti jednostavno ne razumiju s čime imate posla. Ako se čini da nitko drugi nije kvalificiran da vas savjetuje, možda ćete morati sami smisliti što učiniti. Srećom, vaš intuitivni osjećaj za dovođenje stvari u red vjerojatno je prilično točan! Možda je najteže dobiti samopouzdanje da ga slušate.

 

 

ŠKORPIJA

Možda se osjećate kao da vaši vršnjaci danas puno pričaju, a da istinski ništa ne govore. S pronicljivim uvidom po kojem je vaš znak poznat, možda ćete moći prepoznati kada se netko suzdržava. Izravno pitanje što im je na umu moglo bi ih uplašiti, ali započinjanje općenitije rasprave moglo bi im dati prostora da pažljivo pristupe temi koja vas brine. Imati ideju o tome što se događa može vam dati mir, čak i ako ne znate sve detalje.

 

 

STRIJELAC

Jedna od vaših veza, možda s nekim s kim živite, sada bi mogla proći kroz nagli rast. Ako već dijelite prostor s njim, možda ćete se zapitati ima li smisla dijeliti i druge resurse s njim. Međutim, čak i ako imate velikodušnu motivaciju, možda bi vam bilo bolje da stvari poduzmete sporije. Vjerojatno bi vam bilo bolje da zadržite stvari koje su samo vaše, stoga pustite da se vaša suradnja dalje razvija prije nego što je proširite na bilo što drugo.

 

 

JARAC

Možda sada pokušavate dobiti jasniji osjećaj vlastitog identiteta, ali ako ste previše raspoređeni s raznim odgovornostima, i dalje biste se mogli osjećati raspršeno. Razgovor s nekim kome vjerujete može vam pomoći da odlučite koje od svojih obaveza možete izbjeći. Iako ste možda zaokupljeni detaljima onoga što morate učiniti i kada to morate učiniti, velika slika može biti jasnije vidljiva izvana.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Izražavanje sebe danas može biti više frustrirajuće nego ispunjavajuće, jer možda prožvaćete neke misli koje nisu baš spremne za emitiranje onima oko vas. Za sada bi vam bilo bolje da se bavite nekim manje kompliciranim užicima, poput brisanja popisa obaveza. Ovaj praktičan pristup mogao bi vas odvratiti od bilo kakvih teških tema na umu. A možda ćete i jasnije vidjeti probleme na kojima ste radili nakon što ste napravili privremenu stanku od njih.

 

 

RIBE

Pritisak vršnjaka mogao bi vam u ovom trenutku biti jaka sila, a mogli biste se osjećati posebno posramljeno ako se čini da vaš dom ili obiteljski život ne ispunjava standarde grupe. Međutim, vjerojatno je važnije pitanje odgovara li vam vaša obiteljska situacija ili ne! Ako ste imali neočekivano dobar rezultat ako ste učinili nešto malo nekonvencionalno, drugima bi moglo biti dobro da čuju vaše iskustvo. Na sreću, možda ste trenutno bolje opremljeni nego inače da ispričate svoju priču.