DNEVNI HOROSKOP ZA 11. Februar: Ako ste rođeni u OVOM znaku, spremite se za NAJBOLJI DAN u ŽIVOTU!

dnevni horoskop

OVAN

Možda se priklanjate autoritetu jer mislite da to rade svi ostali. Iskoristite danas da riskirate razgovarajući s ljudima oko sebe o situaciji – njihova perspektiva može biti nijansiranija nego što očekujete! Naučiti nešto poput ovoga moglo bi vam pružiti potrebnu sigurnost da se osjećate ugodno u formuliranju vlastitog mišljenja. Razvrstavanje vaših dvosmislenih osjećaja moglo bi zahtijevati više rada od praćenja gomile, ali imate samopouzdanja da to uspijete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Filozofije koje vode vaš život mogle bi se činiti neadekvatne da vam danas riješe problem. Razgovor s prijateljem ili članom zajednice može vam pomoći da odlučite što učiniti u vezi s neslaganjem, osobito ako oni mogu vidjeti situaciju iz šire perspektive. Neka vam pomognu da olabavite sve krute stavove koji vas možda sputavaju! Čak i ako ne možete doći do konkretnog odgovora između vas dvoje, samo saslušanje moglo bi smanjiti vašu frustraciju.

 

 

BLIZANCI

Situacija u kojoj se intenzivno bavite drugima mogla bi vas u ovom trenutku zaokupljati, do točke u kojoj biste mogli izgubiti pojam o sebi. Iako zaokupljanje u takvom trenutku može biti ugodno, pobrinite se da vaša uključenost ne postane toliko duboka da vas odbace s kolosijeka svojih ciljeva u karijeri. Čak i ako ste otkrili da drugi mogu biti uz vas na način za koji niste mislili da je moguć, i dalje morate brinuti o vlastitoj sigurnosti.

 

 

RAK

Povećanje vaše predanosti značajnoj vezi bilo koje vrste moglo bi vam se sada svidjeti, ali biste također mogli biti u sukobu oko toga. Možda ćete ipak željeti neke stvari zadržati privatnima, zbog čega se možete brinuti da se činite manje odani drugoj osobi. Proširivanje vaših uvjerenja o odnosima može vam dati više prostora za održavanje vlastitog identiteta i izgradnju snažne veze. Razumijevanje vlastitih potreba može vas čak učiniti boljim suputnikom od otkrivanja do posljednjeg djelića informacija!

 

 

LAV

Želja za povezivanjem s prijateljima mogla bi biti u sukobu s potrebom da se brinete o svojim svakodnevnim obavezama. Imajte na umu da ako vam se čak i vaš društveni život čini kao još jedna obaveza koju morate odjaviti, onda bi vam možda bilo bolje da radite svoje. Dopuštanje sebi prostora za odmor sada može biti transformativno za vas, a moglo bi vam pomoći i da razjasnite neke dublje prioritete. S tim znanjem, usklađivanje svih konkurentskih obveza moglo bi vam postati lakše u budućnosti.

 

 

DJEVICA

Pokušaj zabave mogao bi biti kompliciraniji nego što mislite u ovom trenutku, jer biste mogli otkriti da je vaša ideja o tome što vam donosi radost zastarjela. Prošli hobiji mogu se činiti plitkim – razmislite o tome da radite nešto povezano s vašim životnim ciljevima. Rad na tome mogao bi vam donijeti zadovoljstvo i napredak! Nemojte se bojati pozvati druge da vam se pridruže, jer bi zajedničko ostvarivanje strasti koja ima značenje bila izvrsna prilika za jačanje vaših odnosa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. Februar: Ako ste rođeni u OVOM znaku, spremite se za NAJBOLJI DAN u ŽIVOTU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top