Što vam 2022. godina sprema, na temelju vašeg KINESKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA!

Godina je Ren Yina, Yang vodenog tigra, koji će uvesti kinesku Novu godinu. Što to znači za vaš kineski horoskopski znak? Predviđanja zodijaka za svaki znak su u nastavku.

Nova godina se slavi kako bi netko mogao imati nove šanse. Novi početak. Želite nove stvari za sebe.

Život će vam baciti prilike i poteškoće. Ali morate biti spremni suočiti se sa svime što vam se baci. Oni koji se trude i imaju cilj u glavi bit će uspješni.

Godina Vodenog tigra 2022. počinje od 1. veljače 2022. i završava 21. siječnja 2023. godine.

Prema Feng shui analizi sudbine, poznatoj kao Četiri stupa sudbine, kada se elementi miješaju i sudaraju, voda i drvo, koji simboliziraju mudrost, odnosno hrabrost, dva su najvažnija aspekta ove godine. Ova kombinacija komponenti označava novi početak, novi početak nove godine.

Slijedeći Feng shui savjete i smjernice, može se izbjeći teško razdoblje koje donosi Godina tigra i ublažiti njezine negativne utjecaje i napredovati prema prosperitetu.

Evo što vam sprema 2022. na temelju vašeg kineskog horoskopskog znaka.

1. Štakor (1948., 1960., 1972., 1984., 1996., 2008. ili 2020.)

Ove godine vaš fokus treba biti na samousavršavanju i postignuću. Ostanite hladni. Održavajte zdravu prehranu i rutinu vježbanja.

Zbog svog uspjeha možete postati samozadovoljni i zanemariti svoje zdravlje. Dakle, poduzmite mjere opreza. Imat ćete izazove, ali ćete ih moći pobijediti. Bilo bi dobro kada biste samo potrošili novac na potrebe.

Ovo je također godina za ostvarivanje svojih ambicija. Steći ćete nove prijatelje. Samci mogu privući nove pojedince, dok parovi moraju upravljati svojim vremenom.

Sretne boje: crvena i plava.

 

 

2. Vol (1949., 1961., 1973., 1985., 1997., 2009. ili 2021.)

Morat ćete odvojiti vrijeme za obradu svojih osjećaja. Dobro pazite na zdravlje svoje obitelji. Da biste postigli bolju razinu produktivnosti, održavajte pozitivne veze sa suradnicima.

I karijera i financijska sreća idu vam u prilog. Pripazite na sve neočekivane troškove.

Prosperity Star je alat koji vam može pomoći da uspijete financijski. Godina je dobrih partnerstava; samci mogu pronaći prikladnog suputnika, dok će bračni parovi imati godinu dana ugodnih interakcija.

Sve u svemu, ovo će biti plodna godina.

Sretne boje: crvena i žuta.

 

 

3. Tigar (1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010. ili 2022.)

Možda ćete ove godine moći dobiti i zadržati pomoć i podršku. Kako vam se sreća u karijeri bude popravljala, uspjeh će doći na vaš put. Postavite konkretne ciljeve kako biste postigli željeni cilj.

Obratite pažnju na svoje osjećaje. Manje bolesti i promjene raspoloženja mogu vam predstavljati problem. Usredotočite se na održavanje zdrave prehrane i načina života. Ovo je fantastična godina za vaš profesionalni život.

Čak i ako su financijske koristi velike, ograničite svoju potrošnju na potrepštine. Možda vjerujete u pogrešnu osobu. Nemojte dopustiti da vaše emocije prevladaju nad vama.

Sretne boje: narančasta i plava.

 

 

4. Zec (1939., 1951., 1963., 1975., 1987., 1999. ili 2011.)

Razina uzbuđenja i energije bit će na vrhuncu svih vremena. Dajte sve od sebe da uživate u nagradama za uspjeh. Što se tiče zdravlja, bit će to fantastična godina. Što je više moguće, odmorite se. Držite bijes i stres podalje.

Sa svojim poslom, imate sreće. Pred vama će se pojaviti nove prilike. Bogatstvo je dobro. Veze će procvjetati, ali ne dopustite da vas emocije preuzmu.

Samci će imati priliku upoznati supružnika, dok će se bračni parovi moći opustiti u ugodnom ambijentu. S druge strane, svadljive zvijezde mogu uzrokovati probleme.

Sretne boje: zelena, ljubičasta i narančasta.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Što vam 2022. godina sprema, na temelju vašeg KINESKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top