LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Mart: Jednom znaku će se desiti DIVNE SITUACIJE, a jednom SLOMLJENO SRCE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Mart: Jednom znaku će se desiti DIVNE SITUACIJE, a jednom SLOMLJENO SRCE!

3 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Čista i nečuvana ljubav danas je moguća, ali korištenje pukih riječi za šarmiranje i maženje vašeg ljubavnika možda neće uspjeti. Položaj planeta omogućuje vam da pokažete onu meku ranjivost koju obično štitite u vezama. Što se čini “dosadnijim” i rutinskim, to bi moglo biti bolje za dugoročno zdravlje vaših partnerstava. Družite se oko kuće i ugnijezdite se u udobnosti koju uživate dijeliti.

 

 

BIK

Današnji dan je stvoren za odmor i romantično povlačenje. Ipak, vaš će um vjerojatno biti aktivan, a vaše jezične vještine jake. Savršen je trenutak za važan razgovor u vezi. Najbolje je to učiniti kada se osjećate najrazgovijetnije i jasno. Bonus je što ste povezani s dubinama svojih emocija, tako da vaša isporuka neće biti odvojena – trebala bi biti prilično duboka i iskrena. Prvo vježbajte u svom dnevniku.

 

 

BLIZANCI

Rani prekid komunikacije danas bi mogao otvoriti potencijal za još dublju vezu s više ljubavi. Možda ćete biti emotivniji u pogledu načina na koji vas vaš ljubavnik doživljava, stoga pokušajte izbjeći projiciranje vlastite nesigurnosti na njega ili druge. Prije nego što pretpostavite, pokušajte duboko udahnuti, skenirati svoje tijelo i uvjerite se da ne zaključujete najgore kada vaš partner uopće ne želi nauditi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Danas ste u središtu svih vrsta romantične pažnje. Kao jedan od sramežljivijih znakova, ovo bi moglo biti pomalo neugodno, ali razmislite o tome da se nakratko nagnete u centar pažnje.  Briga koju obično dajete ljubavnicima mogla bi vam se vratiti u gomili. Zašto si ne biste dopustili da se prepustite ukrasima koje inače rezervirate za posebne prilike? Obucite se, čak i ako ostajete kod kuće.

 

 

LAV

Romantični snovi su dublji nego danas. Možda biste čak radije bili sami da biste se prepustili nekom zdravom vremenu fantazije. U redu je zatražiti malo privatnosti bez obzira na to jeste li u čvrstoj i trajnoj vezi ili tek izlazite s nekim. Omogućite si siguran, siguran i osamljen prostor da lutate svojim umom, prepuštajući se svim scenarijima koje biste željeli manifestirati u stvarnom životu.

 

 

DJEVICA

Tvoja je ljubav danas jaka. Bilo da se povezujete s grupom prijatelja koji vam stoje uz leđa, upuštate prste u izlaske na mreži ili se njuškate sa svojim ljubavnikom, puno je privrženosti na dodir. Nije važno je li vaša ljubav platonska ili strastvena trenutno. Samo budite otvoreni o tome što stvarno osjećate – i koliko vam ljudi u vašem životu znače.

VAGA

Romantika bi danas mogla biti vaš poziv. Ostavljanje drugih vrsta dnevnih obaveza na stranu da biste se prepustili poboljšanju odnosa moglo bi biti upravo ono što vam je potrebno upravo sada, Vaga. Dio vas vjeruje da je potrebno biti stalno dežurni u svijetu oko sebe, ali briga za svoju drugu osobu jednako je važna odgovornost. Nevjerojatno je način na koji sve “tamo” cvjeta kada pažnju s ljubavlju ulijete u svoj osobni život. Pronađite savršenu ravnotežu.

 

 

ŠKORPIJA

Odnosi se danas mogu osjećati kao nepoznati teritorij. Vaše bi romantične eskapade trebale biti uzbudljive. To ne znači da morate rezervirati hitno putovanje (iako bi to bilo moguće, moglo bi biti sjajno!) – to samo znači da biste trebali hodati cestom koja još nije prošla. Ako ste navikli sjediti sa svojim ljubavnikom i jesti iste žitarice i gledati istu Netflix seriju, pronađite način da vratite malo jednostavnog začina u svoj ljubavni život.

 

 

STRIJELAC

Seksipilnost curi iz svake unce vašeg bića danas. Gotovo je nemoguće izbjeći privlačenje požude. Nema razloga da ga blokirate, čak i ako vas preplavi. Ako trenutno nemate ljubavnika, ovu zdravu tjelesnu energiju možete usmjeriti natrag u svoj maštarski život, osnažujući svoju sposobnost manifestiranja nove ljubavi. Ako ste s nekim, ovo je savršen trenutak da svu svoju čežnju oslobodite na njemu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Veze bi danas mogle biti vaše sigurno utočište. To može omogućiti dublju pozornost na nijanse vašeg stila odnosa ili vas učiniti svjesnim ponašanja ili osjećaja vašeg ljubavnika, zbližavajući vas. Na kraju dana, čak i ako ima izbočina, ovo bi trebalo biti puna nade i radosti. Bez obzira na to, nastojte njegovati zdrave odnose bez obzira jeste li trenutno slobodni ili vezani.

 

 

VODOLIJA

Ne dopustite da vas zauzetost danas odvrati od romantike. Žudite za udobnošću svakodnevnih rituala, no možda biste slučajno zaboravili uključiti svog ljubavnika ili partnera. Najbolji način da njegujete svoj ljubavni život je da svoju voljenu povedete sa sobom na svoje zadatke, tako da ste oboje podjednako uloženi u pronalaženje ljepote u onome što se čini uobičajenim. Umjesto da o tome mislite kao dosadnom, znajte da je to način da se duboko povežete.

 

 

RIBE

Trenutno ste potpuno uronjeni u bujnu vezu romantike. Vaš život danas može biti 24/7 festival ljubavi. Nevjerojatno ste intuitivni u pogledu onoga što vaš partner želi i treba, a ono što je još čarobnije je da je i on vjerojatno u stanju predvidjeti vaše želje. Ali to ne znači da ih trebate čuvati u tajnosti – budite jasni i izravni u vezi sa svojim emocionalnim i fizičkim čežnjama.