3 horoskopska znaka koji žele ljubav koju ne mogu imati tijekom mjesečevog sekstilnog Marsa od 11. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji žele ljubav koju ne mogu imati tijekom mjesečevog sekstilnog Marsa od 11. februara 2022.

10 veljače, 2022 0 By Admin

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

U svom umu mislite da, ako imate duboke misli o osobi koja nije u vašem životu, ali bi trebala biti, možete ih manifestirati u svom životu kao stvarnost.

Vi ste vrhunski ‘fan’ i zaljubljujete se u slavne i rock zvijezde po volji… vjerujete da vas ti ljudi poznaju na nekoj dubokoj, kozmičkoj razini.

Ovo je psihotično i narcisoidno, ali u to ne vjerujete ni na trenutak. Volite se gubiti u fantaziji da ste u njihovom životu. Vi to ne vidite kao ništa drugo nego sljedeću logičnu fazu vašeg zajedničkog postojanja.

Istina je sljedeća, Strijelce: živite u svijetu snova. Ova vas osoba ne poznaje. Ne žele te u svojim životima. Uživajte u fantaziji, ali ne pokušavajte je pretvoriti u stvarnost.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Imate tajnu: više volite nekoga tko ne želi imati ništa s vama. Je li ovo mazohistički? Apsolutno ne, samozaštitite se.

Odlučite se voljeti na ovaj način jer vas to poštedi boli pravog odbijanja. Mjesečev sekstil Mars daje vam još više goriva za vašu fantaziju, a vi to pohlepno uzimate.

Zaljubljuješ se u ljude koje nikada nećeš sresti i želiš ljubav onih koji ne bi prepoznali tvoje ime da ga vide na papiru.

Nije te briga. Želiš ovako. Shvaćate da nitko ne bi odobrio vaš stil pa to zadržite za sebe…ali to vas čini sretnim, a to je zapravo sve što je važno, zar ne?

Stranice: 1 2