3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI IZGUBLJENU LJUBAV tijekom Merkur Direkta od 11. februara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI IZGUBLJENU LJUBAV tijekom Merkur Direkta od 11. februara 2022.:

10 veljače, 2022 0 By Admin

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ono što vam je jasno jest da niste jedini u svom životu koji osjećate onaj osjećaj olakšanja koji dolazi kada Merkur ide izravno nakon retrogradne sezone.

Ovo će se pojaviti u vašem životu kao netko do koga vam je stalo, netko iz daleke prošlosti koji će se na ovaj ili onaj način vratiti u vaš život.

To ne znači da je romantično zajedništvo na putu, ali znači da će netko iz vaše prošlosti ući u vašu orbitu i malo vas uzdrmati.

Kod ovog Škorpiona sve je u mislima, što znači kako ćete reagirati na ovu vašu izgubljenu ljubav ovisit će o tome kako percipirate ponovno pojavljivanje te osobe.

Mislite li da je ovo dobra ili loša stvar? Zvijezde predlažu da ostanete otvoreni…za svaki slučaj, to je ODLIČNA stvar.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tijekom Merkur Direkta vratit ćete u svoj život nekoga za koga ste nekada mislili da je zauvijek nestao.

Vrijeme uzima svoj danak na sve vrste odnosa. Netko tko vam je nekada bio vrlo dobar prijatelj možda je pao na stranu kako su godine prolazile, a opet, čini se da se opet vraća u vaš vid vizije.

Što ćeš učiniti, Strijelce? Volite ta posebna ‘vječna’ prijateljstva. Obožavate ta čarobna romantična putovanja s nekim tko vas može stvarno i istinski razumjeti. Ova osoba, ta ‘izgubljena ljubav’, oni se vraćaju.

Retrogradnost više nije na putu ovom ponovnom okupljanju. Provjerite svoju romantičnu prirodu prije nego što ponovno zaronite, Strijelce, jer uvijek idete predaleko. Budite oprezni s ovim.

Stranice: 1 2