3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom konjukcije Sunca sa Saturnom od 12. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom konjukcije Sunca sa Saturnom od 12. februara 2022.

10 veljače, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vaš bivši ne vjeruje da su bivši, dapače, oduvijek su vjerovali da ste vas dvoje neka vrsta srodnih duša koje vječno vežu vrijeme i svemir, i tako dalje i dalje.

Vaš bivši je fantazist koji želi shvatiti situaciju u kojoj se trenutno nalazi, a jedino što ima smisla u njihovom svijetu je biti s vama. Iako bi to moglo zvučati romantično, to je zapravo samo zabluda, a Sunce u konjunkciji sa Saturnom pojačava njihovu zabludu do maksimuma.

Kao da ne možeš pobjeći od njih. Mogli biste čak biti u braku s pedesetoro djece, a ova osoba neće shvatiti ni nagovještaj. I, 12. veljače, čut ćete ih – još jednom.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Vaš bivši će vam se obratiti, a vi ćete ih tako jako odbiti da će vas uboti. Hoće li shvatiti poantu? Da oni hoće. Sunce u konjunkciji sa Saturnom navodi da vaš bivši misli da postoji šansa. Jednom su te voljeli i zašto bi se to promijenilo?

Dat ćete im do znanja zašto se to promijenilo i zašto više ne želite imati ništa s njima jer Sunce u konjunkciji sa Saturnom utječe i na vas iu vašoj želji da sve shvatite.

Dolazite do zaključka da je najgori potez koji ste ikada napravili bilo druženje s osobom koju sada nazivate svojim bivšim. Žele natrag unutra, Škorpione, a samo ti znaš koliko će se to pokazati uzaludno.

Stranice: 1 2