3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA tijekom retrogradnog Merkura na kritičnom stupnju počevši od 10. februara 2022.

3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA tijekom retrogradnog Merkura na kritičnom stupnju počevši od 10. februara 2022.

9 veljače, 2022 0 By Admin

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Usred svoje sezone Vodenjaka doživjeti ćete retrogradni Merkur na kritičnom stupnju, što će bez sumnje uzdrmati prošlost i dovesti je u sadašnjost.

To znači da će se osoba iz vaše prošlosti, više nego vjerojatno bivši, još vjerojatnije vratiti u vaš život bivša koju ne možete podnijeti.

Mislili ste da ste davno prenijeli svoje osjećaje ovoj osobi, ali Merkur ne bi bio retrogradan da ta komunikacija nije bila predviđena za neuspjeh u budućnosti.

Pa, budućnost je tu, sada je i morat ćete se suočiti s vrlo čudnom idejom da vas netko koga ne možete podnijeti želi natrag u svoj život. Teška sreća, prijatelju.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Sada kada je vaš život sve postavljen i kada se osjećate sigurni u svog partnera, svoj život u kući, pa čak i svoj posao. Vrijeme je da malo prodrmate uvođenjem bivšeg natrag u svoj život.

Bez zabave, bez zabavljanja, samo vrijeme provedeno u tjeskobi dok pokušavate uvjeriti svog sadašnjeg partnera da vam ta osoba ništa ne znači.

Narav će se razbuktati, a nesporazumi će vas dovesti na cjedilu. Ovu bivšu NE želite natrag, niti ih želite na istoj planeti s vama, a kamoli natrag u svoj osobni život.

Prave boje pokazat će vam se tijekom retrogradnog Merkura na kritičnom stupnju, ako morate uvjeriti partnera u svoju odanost i odanost, saznat ćete vjeruju li vam oni i vjeruju li u ono što govorite ili ne.

Stranice: 1 2