LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Mart: Jedan znak će konačno shvatiti da mu je samoća bolja opcija od nesretne veze…

LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Mart: Jedan znak će konačno shvatiti da mu je samoća bolja opcija od nesretne veze…

2 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Danas postoji duboka ozbiljnost u stvarima srca. Ponekad prebrzo prođete kroz popravak odnosa. Često pretpostavljate da možete prijeći od borbe do pomirenja jednostavnim pritiskom na pedalu na metal, ali to vam trenutno možda neće uspjeti. Umjesto da ga forsirate, razmislite o moći koju imate ili vam nedostaje u partnerstvu i kako se ta kontrola s vremena na vrijeme ne može ravnomjerno raspodijeliti. Istražite što možete učiniti da to uravnotežite.

 

 

BIK

Što ste dublje spremni ići, vaši odnosi mogu biti dublji. Sa Suncem i Plutonom koji danas ostavljaju transformativni trag,  bitna mudrost o ljubavi dolazi do izražaja. Ključ je to čuti i paziti. Jedan od najboljih načina da se prisjetite smislenih lekcija je da ih podijelite sa svojim ljubavnikom dok ih uče. Čak i ako to još uvijek radite u mislima, prenesite što vam to znači u ovom trenutku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Emocionalna intimnost danas vlada vašim ljubavnim životom. Možete iskoristiti ono što istinski i duboko želite – možda neke stvari s kojima dosad niste bili u kontaktu. Ako se nešto počne pojavljivati ​​što se čini novim ili neistraženim, pokušajte se još više osloniti na to jer biste mogli otkriti nešto nevjerojatno što mijenja vas i vaše odnose na bolje.

 

 

RAK

Odnosi bi danas mogli biti vrata u dubine božanskog. Vi ste magnet za ljubav i vaš kozmički sjaj vjerojatno je neodoljiv za potencijalne udvarače ili dugogodišnje ljubavnike. Zona vaše veze u ovom je trenutku obasjana ogromnom snagom i istinom – ove vrste romantičnih lekcija mogle bi biti daleko dublje od onoga što upijate u prosječnom danu. U redu je trenutno biti ekstra emotiva. Pazite da ne prešućujete ništa značajno.

 

 

LAV

Rast odnosa danas je sve u detaljima. Možete unijeti više ljubavi u svoj život iz minute u minutu. Pokušajte razmišljati o tome kao o stvaranju recepta u kojem se sastojci moraju točno odmjeriti kako biste stvorili idealan profil okusa. Sada je vaš romantični život napravljen od sitnica na koje obično ne obraćate pažnju. Pripazite na ono što probavljate i što servirate svojim najdražima.

 

 

DJEVICA

Tema ljubavi je više monumentalna nego lagana i prozračna. Ali ionako nisi tip koji bi počivao na svojim romantičnim lovorikama. Ovo je jedan od onih trenutaka kada bi duboko kopanje u svoje motivacije i obrasce partnerstva trebalo rezultirati dugoročnim napretkom vaših odnosa. Bez obzira radi li se o intimi ili predanosti, ono što se danas pojavi trebalo bi na vas ostaviti trajan dojam. Nastojte biti otvorenog uma i bistre glave o svim ljubavnim temama i bilježite ono što naučite.

VAGA

Ako želite romantiku, prvo pogledajte prema kući. Vaša bliža okolina je tamo gdje je ljubav danas. Ogromna količina razmišljanja i prisjećanja na roditeljske uzorke mogla bi zaživjeti. Možda ćete moći raditi unatrag iz vitalnog sjećanja o tome kako ste prvi put naučeni da se odnosite prema drugima. Upotrijebite ovu moćnu mudrost da odmah poboljšate svoje trenutne odnose, izliječite svoju prošlost i samoumirite se.

 

 

ŠKORPIJA

Razgovori o vašim vezama danas bi mogli biti iznimno intenzivni. Bilo da razgovarate s prijateljem o tome što osjećate prema bivšem ili razgovarate izravno sa trenutnim ljubavnikom o tome kako ste zajedno, emocije će vjerojatno teći poput rijeke. Dopustite sebi da budete ranjivi pomoći će vam da plivate umjesto da tonete.

 

 

STRIJELAC

Kopanje duboko u vlastito samopoštovanje trenutno je tajna zdravih odnosa. Usredotočenost na ono što ste spremni dati drugima način je da istražite ono što mislite da zaslužujete. Identificirajte što je to ne očekujući ništa drugo u zamjenu od ljubavnika ili partnera. Ako se ljubav čini transakcijskom, pokušajte pronaći način da resetirate način na koji se povezujete.

 

 

JARAC

Vaš ego je sada barometar vaših odnosa. Možete istražiti mjesta na kojima ste izvršili preveliki pritisak na partnera. Ako očekujete da ljubavnik prizna da je on jedini kriv za romantične probleme, stvari bi mogle eksplodirati. Preuzmite odgovornost za svoje prošle postupke i zapamtite da ste izvrsni u poboljšanju kada vam se pruži još jedna prilika da to učinite kako treba.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaši snovi mogu biti danas skladište za ključno popravljanje odnosa. Neko vrijeme može pozitivno utjecati na vaša partnerstva. Ponekad vam je potrebno samo vrijeme da se pregrupirate i povežete sa svojim podsvjesnim umom. Ovo vam još jednom pokazuje što vam znači ljubav u samoj srži vašeg bića. Više je nego u redu zamoliti ljubavnika za trenutak ili dva oporavka.

 

 

RIBE

Ljubav je danas dostupnija uz malu pomoć vaših prijatelja. Ponekad je za dublji uvid u prirodu vaših odnosa potreban doprinos ljudi koji vas vide izvan specifičnih romantičnih okolnosti. Ovaj širi objektiv može vam pomoći da vidite cijelu sliku. Ako se borite s dugogodišnjim ljubavnikom ili simpaticom, zazovite platonskog suputnika za mudrost koju tražite.