LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. Februar: Jedan znak će konačno shvatiti da mu je samoća bolja opcija od nesretne veze…

ljubavni horoskop

OVAN

Danas postoji duboka ozbiljnost u stvarima srca. Ponekad prebrzo prođete kroz popravak odnosa. Često pretpostavljate da možete prijeći od borbe do pomirenja jednostavnim pritiskom na pedalu na metal, ali to vam trenutno možda neće uspjeti. Umjesto da ga forsirate, razmislite o moći koju imate ili vam nedostaje u partnerstvu i kako se ta kontrola s vremena na vrijeme ne može ravnomjerno raspodijeliti. Istražite što možete učiniti da to uravnotežite.

 

 

BIK

Što ste dublje spremni ići, vaši odnosi mogu biti dublji. Sa Suncem i Plutonom koji danas ostavljaju transformativni trag,  bitna mudrost o ljubavi dolazi do izražaja. Ključ je to čuti i paziti. Jedan od najboljih načina da se prisjetite smislenih lekcija je da ih podijelite sa svojim ljubavnikom dok ih uče. Čak i ako to još uvijek radite u mislima, prenesite što vam to znači u ovom trenutku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Emocionalna intimnost danas vlada vašim ljubavnim životom. Možete iskoristiti ono što istinski i duboko želite – možda neke stvari s kojima dosad niste bili u kontaktu. Ako se nešto počne pojavljivati ​​što se čini novim ili neistraženim, pokušajte se još više osloniti na to jer biste mogli otkriti nešto nevjerojatno što mijenja vas i vaše odnose na bolje.

 

 

RAK

Odnosi bi danas mogli biti vrata u dubine božanskog. Vi ste magnet za ljubav i vaš kozmički sjaj vjerojatno je neodoljiv za potencijalne udvarače ili dugogodišnje ljubavnike. Zona vaše veze u ovom je trenutku obasjana ogromnom snagom i istinom – ove vrste romantičnih lekcija mogle bi biti daleko dublje od onoga što upijate u prosječnom danu. U redu je trenutno biti ekstra emotiva. Pazite da ne prešućujete ništa značajno.

 

 

LAV

Rast odnosa danas je sve u detaljima. Možete unijeti više ljubavi u svoj život iz minute u minutu. Pokušajte razmišljati o tome kao o stvaranju recepta u kojem se sastojci moraju točno odmjeriti kako biste stvorili idealan profil okusa. Sada je vaš romantični život napravljen od sitnica na koje obično ne obraćate pažnju. Pripazite na ono što probavljate i što servirate svojim najdražima.

 

 

DJEVICA

Tema ljubavi je više monumentalna nego lagana i prozračna. Ali ionako nisi tip koji bi počivao na svojim romantičnim lovorikama. Ovo je jedan od onih trenutaka kada bi duboko kopanje u svoje motivacije i obrasce partnerstva trebalo rezultirati dugoročnim napretkom vaših odnosa. Bez obzira radi li se o intimi ili predanosti, ono što se danas pojavi trebalo bi na vas ostaviti trajan dojam. Nastojte biti otvorenog uma i bistre glave o svim ljubavnim temama i bilježite ono što naučite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. Februar: Jedan znak će konačno shvatiti da mu je samoća bolja opcija od nesretne veze…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top