LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. Februar: Nekome će ovo biti dan koji neće tako skoro zaboraviti!

ljubavni horoskop

OVAN

Možda ćete dobiti priliku da se stvarno zabavite s nekim tko vam je stvarno smiješan i prirastao vam je srcu. I takvu osobu morate odabrati da vam bude srodna duša. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealne figure za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, onda morate nešto učiniti u vezi s tim.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nova i obećavajuća veza će se razviti u životu onih koji su slobodni. Međutim, ego i nedostatak dalekovidnosti će uzrokovati probleme u daljnjem njegovanju ovog odnosa. Oni također mogu uzrokovati probleme u vezi koju već imate. Potrebno je napraviti korak unatrag i dati svom partneru dovoljno prostora jer ste previše zadirali u njegov osobni prostor.

 

 

BLIZANCI

Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak, vaš će partner biti privučen brigom i brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

 

 

RAK

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.

 

 

LAV

Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše samopouzdanje u vašoj vezi. Možete uzvratiti uslugu tako što ćete jamčiti zajedničko druženje. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti vani zajedno. Odvojite vrijeme da svog partnera upoznate sa svojom obitelji. Zapamtite da polako i postojano pobjeđuje u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što napravite korak.

 

 

DJEVICA

Osjećat ćete porast samopouzdanja i potrebu da potvrdite vlastiti identitet unutar granica vaših romantičnih odnosa. Počet ćete shvaćati da su zdrave granice zapravo znak zdrave i uspješne veze. Po prvi put ćete se osjećati dovoljno samouvjereno da postavite ove granice. Bit će vam vrlo jasno što ne želite u svojoj vezi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. Februar: Nekome će ovo biti dan koji neće tako skoro zaboraviti!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top