3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU kada završi retrogradni Merkur od 8. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU kada završi retrogradni Merkur od 8. februara 2022.

7 veljače, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Uvijek ste spremni riskirati i to je jedna od stvari koja vaš horoskopski znak čini tako posebnim. S guštom idete u život, a ako trebate riskirati, neka tako bude. Sve zabavnije!

Taj se stav prelijeva u vaše donošenje odluka, koje tijekom retrogradnog Merkura nije na vrhuncu. Zbog toga ćete misliti da je afera slatka ideja, nešto što vrijedi provjeriti i definitivno nešto što možete sakriti od sadašnjeg partnera bez ikakvih poteškoća.

Čuvanje tajni vrlo je stvar Vage, a vi nemate prave savjesti kada je u pitanju ‘varanje’ jer ne vjerujete da je to varanje. Vi to jednostavno nazivate ‘doživljavanjem više onoga što život nudi.’ Radi kako hoćeš. Zabavite se objašnjavajući to svom partneru.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tijekom retrogradnog Merkura uvjerit ćete se da imati tajnu aferu nije samo dobra ideja, već da je to nešto što vam je potrebno kako biste se ponovno osjećali čovjekom.

Polarizirate svoju perspektivu; mislite da su stvari ili loše ili sve dobre, a budući da možda prolazite kroz nekoliko poteškoća u vašoj predanoj vezi, automatski preskočite do zaključka da je sve izgubljeno i da je jedina stvar koja vas može spasiti ideja ulazak u krevet s nekim drugim.

Ne sviđa ti se ni osoba s kojom započinješ ovu tajnu aferu. Vi samo želite pažnju. Pa, kao što je zapisano na Danteovim paklenim vratima: “Ostavite nadu svi koji ovdje ulazite.”

Stranice: 1 2