3 horoskopska znaka koji će SPOZNATI DA JE NJIHOVA LJUBAV ISTINITA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 8. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će SPOZNATI DA JE NJIHOVA LJUBAV ISTINITA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 8. februara 2022.

7 veljače, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Postoji jedna osoba na svijetu koja te istinski poznaje do te mjere da nikada ne možemo ‘stvarno i istinski’ poznavati osobu…ali ta osoba ima tvoje srce, a što se tebe tiče, ona je otprilike jednako dobra kako bude.

Proveli ste puno vremena ne vjerujući ljudima čak i gledajući ih s visoka. Teško vam je natjerati ljude da se ‘drže’, a ipak, postoji jedna osoba koju volite koja se čini da uvijek prolazi, bez obzira na sve.

Ovo je netko za koga ste sumnjali da će uvijek biti tu za vas i u pravu ste. Mjesec u Strijelcu dovodi ovu osobu u centar pažnje. Cijenite ih, Vaga. Tvoja ljubav je prava.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog):

Po vašem mišljenju, ako vam osoba pokazuje lojalnost, onda je član plemena – bez pitanja. Mjesec u Strijelcu omogućuje vam da gledate na svakoga tko je član plemena i potvrđuje da je vaš ukus za prijatelje dobar.

Nemate problema s davanjem ljubavi, iako to činite štedljivo i s hiper diskrecijom. Ljudi kojima ste odabrali pokazati svoju ranjivost vrijedni su vašeg vremena.

Možda ćete izgledati kao veliki plavi zločest, ali ste također slatki kao šećer kada je u pitanju iskazivanje ljubavi onima za koje vjerujete da su vrijedni toga.

Ovaj tranzit vas dovodi u kontakt s ljudima koje volite, dajući vam do znanja da ste napravili pravi izbor.

Stranice: 1 2