3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. februara 2022.

7 veljače, 2022 0 By Admin

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Kao individualist, obično vam ne smetaju tranziti koji vas uranjaju u vaša najmračnija raspoloženja; možete uzeti negativnost i od nje stvoriti kreativnost.

Uvijek ste to mogli. Šteta ovog tjedna bit će u ideji da svoje mračne misli nećete moći pretvoriti u bilo što osim u sumnju u sebe i pojačano nisko samopoštovanje.

Što! To tako nisi ti. Pa ipak, Mjesec u kvadratu s Plutonom možda će vas uvjeriti da niste sve to i vrećicu čipsa kao što ste mislili da jeste. Ne brinite, još uvijek ste vrećica čipsa, iako bi se danas mogli predstaviti kao mokri i nejestivi. Proći će!

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ozbiljno vam nije potrebno puno da padnete u očaj, a s obzirom na činjenicu da ovog tjedna ima toliko energije Plutona, duboko ćete zaroniti u svu depresiju u koju možete zaroniti. Mjesečev kvadrat Plutona samo je početak vašeg putovanja u samosažaljenje i mračne vidike.

Osjetljivi ste i na Mjesečevu sekstilnu energiju Urana, a to je ono što će vam stvarno pokvariti tjedan. Osjećat će se kao da se vrata otvaraju novim misterijama u vašem umu, ali ne možete riješiti niti jednu od njih, što u vama proizvodi frustraciju i nestrpljenje. Ako je moguće, uložite ovu energiju u kreativnost i moći ćete je dobro kanalizirati ako pokušate.

Stranice: 1 2