LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Mart: Netko će započeti VEZU sa osobom sa kojom je MISLIO da je to NEMOGUĆE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Mart: Netko će započeti VEZU sa osobom sa kojom je MISLIO da je to NEMOGUĆE!

29 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ironija današnjih situacija je prilično jaka. Znajte da je jedini pravi lijek koji imate za ovakve situacije prihvatiti ih i šaliti se na tu temu. Ako se pokušate shvaćati preozbiljno, pogotovo kada je riječ o umjetnosti ili romantici, neminovno ćete propasti. Vaše srce je senzualno, a emocije duboke. Dovedite se u ravnotežu smijući se umjesto da plačete zbog događaja dana.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pokušajte biti empatični sa svojim voljenima. Vaša bi djeca mogla imati teška vremena u školi, a možda su malo neraspoložena upravo sada. Ili bi vaš romantični partner mogao biti malo nervozan zbog ili hitnih poslovnih briga. Pogledajte ispod površine ponašanja svoje obitelji. Razveselite svoju dragu kuhanjem fine večere. Ili počastite svoju djecu malim poklonom kako bi se ponovno nasmiješili.

 

 

BLIZANCI

Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi danas. Možda ćete imati smiješan trenutak u kojem vam se stranac obraća, a riječi koje izgovaraju povezuju vas na snažnoj razini. Može li ovo biti anđeo čuvar poslan da prenese poruku? Testirajte važnost onoga što je rečeno mjerenjem vašeg odgovora. Ako osjetite drhtavicu ili osjetite da vam se srce iznenada potreslo od emocija, ovo bi mogao biti jedinstven susret s božanskim glasnikom.

 

 

RAK

Mogli biste se osjećati hrabro i privrženo. Možda ste raspoloženi da prema nekome izjavite svoje romantične osjećaje. Ako ste slobodni, željno ćete započeti novu vezu. Zamolite nekoga posebnog za lijep spoj. Ili ako ste već u vezi s nekim, bit ćete spremni začiniti svoju romansu. Izađite iz uobičajene rutine. Ako obično ostajete kod kuće, možda biste htjeli izaći na lijepu večeru.

 

 

LAV

Srodne duše dolaze u svim oblicima. Danas biste mogli imati interakciju s nekim tko vam je poslan iz duhovnih razloga. Možda nećete imati osobni odnos s njima. Možda ih ni ne poznajete dobro. Ali obratite pozornost na spontane trenutke čavrljanja s ljudima. Mogao bi postojati netko s kim se stvarno povezujete, a koji će vas moći inspirirati i pomoći vam da naučite nešto prekrasno o svom potencijalu.

 

 

DJEVICA

Što ste gladniji, to ćete postati odlučniji. Samo pazite da se odlučnost ne promijeni u očaj koji vodi potrebi, što je u osnovi neprivlačno i neće vas odvesti nikamo. Nastavite uzlaznom spiralom stvari i dopustite da odlučnost prijeđe u inspiraciju i suradnju. Kada su u pitanju srčane stvari, otkrit ćete da je to posebno istinito. Imate veliku moć. Pobrinite se da ga dobro iskoristite.

VAGA

Ovo bi mogao biti zanimljiv dan za komunikaciju s drugima. Možda ćete se naći uhvaćeni u neke razotkrivajuće rasprave, dopuštajući si da izrazite emocije ili ideje koje inače ne dijelite s ljudima. Ovo je sjajna stvar! Ponekad se trebate odreći kontrole i naučiti biti svoj s ljudima. Danas ćete se osjećati dobro dijeliti od srca i razgovarati bez osobnog plana.

 

 

ŠKORPIJA

Stvari mogu postati malo teške u vašem romantičnom životu zbog nekoga u partnerstvu tko ne mora nužno imati vrlo realan pristup cijeloj situaciji. Događa se pomalo igra moći, jer netko pokušava baciti svoju težinu bez da stvarno uzme u obzir osjećaje druge osobe. Napetost se sprema i bilo bi vam pametno da se sada s njom pozabavite.

 

 

STRIJELAC

Neočekivani porast vaših prihoda mogao bi vas natjerati da se danas osjećate posebno velikodušno prema onima koje volite. Vaši će darovi biti cijenjeni, ali pazite da ne izbrišete sve što ste stekli. Romantični ideali mogli bi se prožimati u vašoj svijesti tijekom dana, a vi ćete razmišljati o prekrasnim mislima o strastvenom susretu sa svojim ljubavnim partnerom. Krenite – i ostanite u sjećanju u danima koji dolaze.

 

 

JARAC

Stvari mogu postati malo teške u vašem romantičnom životu zbog nekoga u partnerstvu tko ne mora nužno imati vrlo realan pristup cijeloj situaciji. Događa se pomalo igra moći, zahvaljujući nekome tko pokušava baciti svoju težinu ne uzimajući stvarno u obzir osjećaje druge osobe. Napetost se sprema, pa bi bilo pametno da se sada s njom pozabavite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Romantične fantazije danas bi mogle potrošiti mnogo vaše mentalne energije. Možda će vas privući romantični romani ili filmovi i poželjeti da se nađete u sličnim situacijama kao likovi. Isplanirajte intimnu večer s ljubavnikom ako možete! Loša strana: prijatelji ili članovi obitelji mogli bi postati prilično zahtjevni za vaše vrijeme, a vi biste mogli preuzeti toliko obveza da raspršite svoju energiju. Izbjegavajte obećavati više nego što ćete moći ispuniti.

 

 

RIBE

Ne zaboravite dopustiti organiziranom djeliću vašeg bića da se prelije u svaki aspekt vašeg života. Moguće je da ste u redu u održavanju svojih financija, svog doma i situacije na poslu uredno i pod kontrolom, ali kada je ljubav u pitanju, svaki smisao za racionalizaciju nestaje. Pobrinite se da budete disciplinirani prema sebi u spavaćoj sobi kao i u svom uredu.