LJUBAVNI HOROSKOP ZA 6. Februar: Netko će započeti VEZU sa osobom sa kojom je MISLIO da je to NEMOGUĆE!

ljubavni horoskop

OVAN

Ironija današnjih situacija je prilično jaka. Znajte da je jedini pravi lijek koji imate za ovakve situacije prihvatiti ih i šaliti se na tu temu. Ako se pokušate shvaćati preozbiljno, pogotovo kada je riječ o umjetnosti ili romantici, neminovno ćete propasti. Vaše srce je senzualno, a emocije duboke. Dovedite se u ravnotežu smijući se umjesto da plačete zbog događaja dana.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pokušajte biti empatični sa svojim voljenima. Vaša bi djeca mogla imati teška vremena u školi, a možda su malo neraspoložena upravo sada. Ili bi vaš romantični partner mogao biti malo nervozan zbog ili hitnih poslovnih briga. Pogledajte ispod površine ponašanja svoje obitelji. Razveselite svoju dragu kuhanjem fine večere. Ili počastite svoju djecu malim poklonom kako bi se ponovno nasmiješili.

 

 

BLIZANCI

Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi danas. Možda ćete imati smiješan trenutak u kojem vam se stranac obraća, a riječi koje izgovaraju povezuju vas na snažnoj razini. Može li ovo biti anđeo čuvar poslan da prenese poruku? Testirajte važnost onoga što je rečeno mjerenjem vašeg odgovora. Ako osjetite drhtavicu ili osjetite da vam se srce iznenada potreslo od emocija, ovo bi mogao biti jedinstven susret s božanskim glasnikom.

 

 

RAK

Mogli biste se osjećati hrabro i privrženo. Možda ste raspoloženi da prema nekome izjavite svoje romantične osjećaje. Ako ste slobodni, željno ćete započeti novu vezu. Zamolite nekoga posebnog za lijep spoj. Ili ako ste već u vezi s nekim, bit ćete spremni začiniti svoju romansu. Izađite iz uobičajene rutine. Ako obično ostajete kod kuće, možda biste htjeli izaći na lijepu večeru.

 

 

LAV

Srodne duše dolaze u svim oblicima. Danas biste mogli imati interakciju s nekim tko vam je poslan iz duhovnih razloga. Možda nećete imati osobni odnos s njima. Možda ih ni ne poznajete dobro. Ali obratite pozornost na spontane trenutke čavrljanja s ljudima. Mogao bi postojati netko s kim se stvarno povezujete, a koji će vas moći inspirirati i pomoći vam da naučite nešto prekrasno o svom potencijalu.

 

 

DJEVICA

Što ste gladniji, to ćete postati odlučniji. Samo pazite da se odlučnost ne promijeni u očaj koji vodi potrebi, što je u osnovi neprivlačno i neće vas odvesti nikamo. Nastavite uzlaznom spiralom stvari i dopustite da odlučnost prijeđe u inspiraciju i suradnju. Kada su u pitanju srčane stvari, otkrit ćete da je to posebno istinito. Imate veliku moć. Pobrinite se da ga dobro iskoristite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 6. Februar: Netko će započeti VEZU sa osobom sa kojom je MISLIO da je to NEMOGUĆE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top