IZABERI prsten i OTKRIJ kakvu ti je ljubav SUDBINA namijenila OVE GODINE!

IZABERI prsten i OTKRIJ kakvu ti je ljubav SUDBINA namijenila OVE GODINE!

6 veljače, 2022 0 By Admin

DRUGI PRSTEN:

Ako ste odabrali drugi prsten. Vi zapravo svojom pozitivom plijenite i osvajate oko sebe. Malo tko može odoljeti vašem šarmu. Imali ste dosta udvarača, ljubavnih ponuda i prilika. Toliko da ste mogli birati. Problem je što se vama malo tko dopadne u toj mjeri da bi poželjeli nešto više.

Nisu vaši kriteriji previsoki, nego ste vi drugačiji i želite pored sebe nekog sličnog sebi. Vi ne želite ljubav klasičnu. Ljubav kakvu vi želite, ne može se pronaći svaki dan. Vas ne može svatko i ne zna vas svatko voljeti onako kako vi želite. Ako još uvijek niste pronašli svoju ljubav, ne očajavajte, jer budete.

Rijetki pronađu rijetke. Samo je ponekad za tako nešto potrebno vrijeme. Možda će vama ljubav doći baš onda kada ćete ju najmanje očekivati.

 

TREĆI PRSTEN:

Ako ste odabrali treći prsten… Ljubav vam je veoma bitna u životu. Puno puta ste bili povrijeđeni, razočarani i prevareni. Vaš dosadašnji život nije vam donio sve ono što ste htjeli i ono o čemu ste još u ranijoj dobi sanjali. Međutim vi ste stvoreni da volite i da budete voljeni i vi to znate.

Zbog toga ne možete biti zadovoljni sa ništa manje od toga. Vi želite ljubav za cijeli život. Ne zanimaju vas površne veze ili tajne veze. Ponekad izgubite nadu da ćete naći svoju srodnu dušu. Ne gubite nadu. Vama je ljubav suđena. Sretna će biti ona osoba koja će vas imati pored sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U bliskoj budućnosti vi ćete započeti vezu sa osobom sa kojom ćete htjeti. Imat ćete ljubav o kakvoj ste oduvijek maštali. Ta ljubav će ispuniti sve vaše želje i sva vaša očekivanja. Vašem “lutanju” će doći kraj, jer ljubav će vam pokucati na vrata.

Stranice: 1 2