3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 7. do 13. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 7. do 13. februara 2022.

6 veljače, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan izgleda dobro za vas, Vaga, i ako se možete odvratiti od svojih financijskih problema. To je uvijek teško, tada ćete moći biti prisutniji iu ovom trenutku za svoje najmilije.

Imate način da podijelite stvari u svom životu i znate da ćete, ako uložite napor u svoju vezu, vidjeti kako se plodovi tog rada otvaraju pred vašim očima.

Problemi s novcem samo će morati pričekati i otkrit ćete da ćete, ako ih ostavite po strani, barem ovaj tjedan, biti vrlo prisutni za svu ljepotu i ljubav koja vam je dostupna. Okruženi ste dobrim ljudima pa otvorite oči i dobro ih pogledajte.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Mjesečev kvadrat Merkur će vam ovaj tjedan osloboditi jezik, a pod tim se podrazumijeva da ćete nekome koga volite reći, da ga volite.

Ovaj novi izraz ljubavi otvorit će vam vrata za nove i nevjerojatne stvari. Imate toliko toga za ponuditi, ali ste se suzdržali, ne želeći pretjerivati.

Iz prošlosti znate da možete biti zastrašujući. Čak i ako se radi samo o davanju ljubavi. Da, možete pretjerati. Ali tranziti vas tjeraju da se krećete ravnomjerno i tako možete reći što vam je na umu bez straha od optužbi.

Vaše riječi neće samo ‘učiniti stvari stvarnima’ za vas, već će također utješiti i uzbuditi osobu s kojom razgovarate.

Stranice: 1 2