3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom mjesečevog sekstilnog Saturna od 7. februara 2022.

3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom mjesečevog sekstilnog Saturna od 7. februara 2022.

6 veljače, 2022 0 By Admin

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

U mislima se osjećate kao da ne možete tražiti ništa drugo od svog partnera jer smatrate da ste to učinili previše puta i ako sada ne slušaju, nikada neće. Vjerojatno ste u pravu što se toga tiče, i možda je već prošlo vrijeme kada čak i imate utjecaja na svog partnera.

Zatvorili su se. Tko zna zašto? Život ponekad ima način da to učini ljudima, ali u vašem slučaju možete spasiti stvar.

Mjesečev sekstil Saturn daje vam do znanja da ovaj odnos ide samo prema dolje i da jedan od vas mora uskočiti i zaustaviti ovu spiralu prije nego što se sve pretvori u smeće.

Možeš li to opet uzeti na sebe, Djevice? Možda više nije na vama. Pokušali ste. Sada je njihov red.

 

Vaga

(23. rujna – 22. listopada)

Sumnjali ste da veza u kojoj se trenutno nalazite možda neće potrajati, a za vrijeme mjesečevog sekstila Saturna, imat ćete priliku vidjeti ovaj neuspjeh u punoj snazi. Tako je, stvari ne idu na bolje i jedino što sada prepoznajete je da je na ubrzanom putu za kraj.

Na neki način, kako bi ovo moglo biti išta osim dobra stvar, s obzirom na to da ste tako dugo bili tako nesretni? Uzmite ovu lekciju i iskoristite je za budućnost.

Odnosi nisu izgrađeni da traju, ali su tu da nam daju uvid kada ne uspijemo u njima. Naučite te lekcije; otvori usta i reci što ti je na umu sljedeći put, da ne bi zauvijek ponavljao ovaj obrazac. Govori, ne zadržavaj se.

Stranice: 1 2