LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU SEDMICU – Jedan znak ZASLUŽUJE PUNO VIŠE, ali i dalje “ŽIVI” u PROŠLOSTI, ČEKA i NADA SE…

OVAN

Vrijeme je da ovog tjedna vjerujete u sebe. Ne samo u svoje sposobnosti, već u svoje snove.

Ponekad nećete moći vidjeti kako ih dugoročno pretvoriti u svoju stvarnost, ali to ne znači da odustajete i ne pokušavate.

Vjerujte ovom procesu u kojem se trenutno nalazite. Eksperimentirajte s otpuštanjem kontrole, koliko god zastrašujuće bilo.

Često u ovakvim situacijama što više objavljujete kako mislite da mora proći, svemir ima više prostora za djelovanje..

 

 

BIK

Sve se događa upravo na način na koji je namijenjeno. Čak i ako se čini da je to zbunjujuće ili čak izazovno, doista postoji razlog za put kojim idu životne odluke i odnosi. Čak i ako se čini da je to dugačak put.

Ovoga tjedna morate imati na umu samo ako djelujete s mjesta ranjavanja ili izlječenja. To je razlika između nedostatka i obilja.

Ovaj stav može utjecati na sva druga područja vašeg života. Osobito na to kako se osjećate u vezi svoje romantične veze. Sjetite se onoga što mislite da će stvoriti ono što primite.

 

 

BLIZANCI

Iako se još uvijek osjećate kao da ste usred obrade svojih osjećaja, morate također shvatiti da to nije sam sebi razlog da ne krenete naprijed.

Ponekad ne moramo doći do dna svake misli ili osjećaja. Već jednostavno možemo ustrajati i prepoznati da se ne radi uvijek o razumijevanju, već prihvaćanju.

Potražite gdje jednostavno možete prihvatiti ono što osjećate, što se dogodilo, ali i koje vam se mogućnosti trenutno pružaju.

Kad možete prihvatiti stvari, otvorite i vrata da stvari vidite potpuno drugačije.

 

RAK

Ovo je za vas uvijek pojačano vrijeme, ali čini se da ovo vrijeme nije samo intenzivnije od većine, već vas tjera i da sumnjate u sebe.

Iako to nije uvijek negativno jer često izaziva bilo kakve iluzije ili laži koje ste sami hranili, pazite da ne dopustite da to postane trajno.

Često možete gravitirati između uspona i padova, ali iako je to prirodni dio života, također nema svrhe biti previše strogi prema sebi zbog svega što se dogodilo u prošlosti.

Budite spremni započeti iznova ovaj tjedan i moći ćete vidjeti zašto se sve moralo dogoditi na način na koji se dogodilo.

 

 

LAV

Iako je sposobnost planiranja i obraćanja pažnje na detalje jedna od vaših velikih prednosti, ovaj stav ne možete uvijek dovesti u ljubav.

Ponekad se jednostavno morate prepustiti, vjerovati osjećaju i ne uloviti se u to kako ili zašto.

Baš kao što niste mogli planirati upoznati tu osobu s kojom imate nevjerojatnu vezu, podsjetite se da također ne možete planirati svaki korak svog putovanja s njom.

Dovoljno je biti iskren, staviti svoje karte na stol, a zatim vjerovati da će, kako god se to dogodilo, ispasti daleko bolje nego što ste mogli zamisliti.

 

 

DJEVICA

Često vidite stvari na način na koji drugi to ne vide i iako je to obično dar, u ljubavi vas često može natjerati da bespotrebno podignete oružje protiv svog ljubavnika.

Možete biti u pravu, ili možete biti zaljubljeni-ali ne možete imati oboje.

Potražite mjesta na kojima ste nedavno kopali ili vidjeli stvari sa samo jedne (svoje) strane, a zatim pokušajte to promijeniti.

Naša perspektiva diktira naš smjer, pa ako želite otići negdje romantično što nikada prije niste imali, morate promijeniti i način na koji vidite putovanje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU SEDMICU – Jedan znak ZASLUŽUJE PUNO VIŠE, ali i dalje “ŽIVI” u PROŠLOSTI, ČEKA i NADA SE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top