LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. Februar: Jedan znak će dobiti ponudu za vezu…

ljubavni horoskop

OVAN

Ovaj dan može se pokazati kao prekretnica u vašoj vezi. Možete odjednom početi vidjeti nekoga tko vam je blizak u novom svjetlu i to će vam omogućiti da donesete ispravnu odluku u pogledu smjera ovog odnosa. Sada ćete moći odsjeći mrtvo drvo i koncentrirati se na one odnose koji vas zapravo mogu učiniti jačima.

 

 

BIK

Romantične veze danas zauzimaju pozadinu jer se više uključujete u druge obiteljske odnose. Vaši roditelji i/ili djeca zahtijevat će puno vašeg vremena i pažnje. No, ako uključite svog partnera u rješavanje ovih situacija, moći ćete pronaći romansu čak i na najnevjerojatnijem mjestu. To će vam pružiti svjež uvid u vaš odnos.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Održavajte pozitivan stav čak i ako vaša trenutna veza ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća iste osjećaje kao vi. Vrijeme je da krenete dalje, a da nikoga ne povrijedite. Upoznajte ljude i zabavite se. Sa svojim pozitivnim stavom, mogli biste pronaći nekoga odmah preko vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite skromni i nježni.

 

 

RAK

Možda ćete odlučiti pokazati svoju ljubav i privrženost svom partneru ekstravagantnom i vrlo javnom gestom. Možda planirate zabavu iznenađenja u čast postignuća vašeg partnera. U izvršenju vaših planova mogu se pojaviti manje zastoje, ali vaš partner neće imati sumnje u vaše zadovoljstvo i dubinu posvećenosti njemu/njoj.

 

 

LAV

Partneru ćete biti teško posvetiti onoliko vremena koliko biste željeli zbog pritiska kojeg stvaraju brojni vanjski čimbenici. Profesionalne obveze sada mogu pojesti većinu vašeg vremena. Obavezno prenesite svoje osjećaje svom partneru i naći ćete kod njega/nje puno više razumijevanja nego što ste mislili.

 

 

DJEVICA

Vaš um je sada slobodan i spremni ste pronaći nekoga bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas poznati osjećaj neizvjesnosti dotakne i da vam ohladi kralježnicu. Ugazi nježno u bujne vrtove ljubavi. Romantika neće biti sparna, a vi ćete mirno boraviti u kući ljubavi i strahopoštovanja!

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. Februar: Jedan znak će dobiti ponudu za vezu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top