Jednom znaku HITNO TREBA PREDAH jer se više ne može  nositi sa VANJSKIM SVIJETOM…

 

OVAN

Uz svu ovu mjesečevu energiju koja tjera sve prema unutra, ovdje nećete biti iznimka; pripremi se za pouke koje ti se spremaju.

Ono što je ovdje na dnevnom redu prilika je da se odlučite za određenu temu koja ima veze s vašom budućnošću.

To bi moglo biti odlučivanje o tome hoćete li ići u školu ili ne, ili kojom se temom želite baviti kao izbor karijere.

Govorite dobru igru ​​i svi podržavaju vaše ideje – ali sada je trenutak da prošetate, da tako kažem. Slušajte svoje srce ovaj tjedan – vodit će vas u donošenju ispravnih odluka, ali ključna riječ ovdje je: DJELOVANJE. Učini to.

 

 

BIK

Ovaj tjedan ćete možda morati proživjeti neke od žalosnijih trenutaka svog života, osobito poteze koje ste napravili u svojoj karijeri.

Znate da ste trebali učiniti ‘ovo’, ali na kraju ste učinili ‘ono’ i sada ste ovdje, nezadovoljni, ali spremni pokušati ponovno.

Ne gubite nadu; ne, u stvari, ako išta, spremni ste za početak novog života ako treba. Jednostavno ne želite ostati u funku, razmišljajući o svojim greškama.

Novac vam dolazi; to nikad nije bio problem. Ono čemu se želite usmjeriti je život u kojem radite ono što želite, kao karijeru.

 

 

BLIZANCI

Ovo bi mogao biti jedan od onih tjedana za vas o kojima možete razmišljati samo o ljubavi. Možda čak i ne mora biti stvarno za vas – rado se prepuštate čistoj mašti, a tako će vam se i tjedan odigrati.

Imate nekoga na umu i niste potpuno spremni to učiniti stvarnim s njima – ali to vas nije spriječilo da maštate o životu s tom osobom. Hoćete li pružiti ruku i manifestirati ovog ljubavnika iz snova kao stvarnost? Ne, nećete, jer iskreno – to nije ono što želite.

Ono što želite je fantazija, a to je zato što u svijetu mašte ništa ne postaje ružno, niti postoji odbijanje.

 

RAK

Svi znamo da kada osjećamo zahvalnost i poniznost, mi smo zlatni – to je kao poziv na dobre vibracije, i to je ono za vas ovaj tjedan.

Dobre vibracije, ljubazni ljudi i opći osjećaj lakoće i mira. Posao bi trebao dobro proći tijekom tjedna, ali područje istinskog uspjeha bit će u ljubavi i romantici.

Ovo je tjedan ‘večere i filma’ u kojem provodite kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom radeći sve stvari koje najviše volite.

 

 

LAV

Ono zbog čega ćete se ovaj tjedan osjećati jako dobro je da shvaćate svoje zdravlje i to se pokazalo.

Prošli ste nekoliko teških zakrpa, možda dovoljno da se osjećate uplašeni od budućnosti izgrađene na lošem zdravlju.

Pa, dobra je vijest da se trud koji ste uložili u jačanje svog zdravlja sada očitovao kao DOBRO ZDRAVLJE.

To će vaše raspoloženje učiniti sretnijim, jer će vam olakšati sve napore.

Zdravlje je sve, i svemir buja od radosti na ideju da to konačno znaš. Dobro vam zdravlje – samo tako nastavi, prijatelju!

 

 

DJEVICA

Zadnje što vam je na umu je zaljubljivanje pa bi vas, kad se to dogodi ovaj tjedan, trebalo temeljito iznenaditi.

Ne opet ljubav! Taman kad ste mislili da ste preboljeli stvari, BAM, u hodu prođe netko tko vam obeća samo istrgne srce.

Obećanje je ono što ste pokušavali izbjeći, a znati što ljubav sa sobom nosi je upravo ono iz čega želite pobjeći.

Sva ta odgovornost, sva ta tuga koja slijedi – koliko vrijedi? Ironija je u tome što … vrijedi vam sve, i koliko god se borili protiv toga – padate.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Jednom znaku HITNO TREBA PREDAH jer se više ne može  nositi sa VANJSKIM SVIJETOM…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top