LJUBAVNI HOROSKOP za mjesec FEBRUAR za SVAKI znak!! Evo kome stiže pravo vrijeme za ljubav…

OVAN

Ovaj mjesec morate provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. Izbjegavajte agresivnost tijekom razgovora. Vaš supružnik može vam pomoći u ostvarivanju financijske dobiti. Možda planirate kratko putovanje sa svojim supružnikom. No, zdravlje vašeg supružnika možda će trebati vašu pažnju. Pokušajte zajedno provesti kvalitetno vrijeme i pobrinite se jedno za drugo za male stvari koje mogu dati podršku i zdravlju i odnosima. Trebali biste biti oprezni dok bilo što govorite svom partneru. Postoje šanse za pogrešnu komunikaciju između vas i vašeg partnera/supružnika. Možda imate zauzet radni raspored koji može utjecati na vaš bračni odnos. Poruke i darovi s vaše strane mogu dati sreću vašem supružniku, a također i pomladiti vašu vezu. Ovo može pružiti nezaboravno vrijeme zajedno sa vašim supružnikom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Mjesec vam opet nudi nešto novo. Možda ćete se u svom ljubavnom životu suočiti s nekim neugodnim okolnostima. Ovaj mjesec ćete možda morati biti hladni. Postoje velike šanse za pogrešnu komunikaciju i sukobe koji se javljaju između vas i vašeg partnera. Savjetuje vam se da zadržite kontrolu nad svojim jezikom jer u protivnom možete doći u verbalnu borbu sa svojim partnerom. Možda ćete morati dati dovoljno prostora svom partneru. Također, pazite da im ne namećete svoje odluke. Vjerojatno ćete slučajno na svom radnom mjestu sresti svog bivšeg ljubavnika. Međutim, ako ste do sada u blaženoj vezi s drugom osobom, savjetuje se da nikako ne zabavljate bivšeg jer bi to moglo omesti vašu sadašnju vezu. Možete razviti snažnu i intimnu vezu sa svojim životnim partnerom. Vjerojatno ćete provesti veselo vrijeme sa svojim ljubavnikom.

 

 

BLIZANCI

Možda očekujete mnogo bolji odnos i sklad u svojoj vezi, a to vam može pomoći da ojačate svoju vezu tijekom ovog mjeseca. To također može donijeti izvrsne prilike za uživanje u pravim bojama ljubavi. Mogu postojati neke razlike s vašim voljenim, ali planete vas mogu motivirati da u svoju ljubav unesete ljubav i šarm. Razdoblje oko sredine ovog mjeseca vjerojatno će poremetiti vaš ljubavni život u određenoj mjeri uglavnom zbog temperamentnih problema. No, možda postoje pozitivne kozmičke moći i blagoslovi. Dakle, postupno, razdoblje može dovesti do pozitivnih učinaka i možda ćete dobiti boljitak u svojim odnosima. Neka skrivena zamjeranja mogu se ponovno pojaviti tijekom kasnijeg dijela ovog mjeseca, pa će se od vas možda morati odnositi s većom pažnjom. Završna faza mogla bi biti pomalo složena faza za vaš ljubavni život. Morate imati miran i staložen pristup da biste plovili kroz ovu fazu.

 

RAK

Možda ćete ovog mjeseca primijetiti neke pozitivne promjene u svom ljubavnom životu, ali kako mjesec bude odmicao stvari mogu postati pomalo gorke ako ne obratite pažnju. Zbog toga morate paziti da se sitna pitanja ne rastegnu ili eskaliraju. Ne činite ništa pitanjem prestiža. Ponekad vas planeti mogu potaknuti da tražite negativne aspekte u osobnosti vašeg partnera. Refren! Umjesto toga, tražite pozitivne rezultate i poduzmite mjere za jačanje svoje veze. Oboje morate biti na istoj stranici dok postavljate svoje prioritete u paru, inače neslaganje može dovesti do sukoba. Povoljni planeti mogu vam pomoći da učvrstite svoju vezu i ponovo zapalite staru vatru kako se mjesec bliži kraju. Ova vam faza može pomoći da zadržite povoljno okruženje u svojoj vezi. Krajem mjeseca mogu se dogoditi neki značajni događaji koji mogu imati snažan utjecaj na vaš ljubavni život u narednim mjesecima.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za mjesec FEBRUAR za SVAKI znak!! Evo kome stiže pravo vrijeme za ljubav…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top