DNEVNI HOROSKOP ZA 3. Februar: Vodolija će BLISTATI, Ribe se RAZOČARATI, Ovnu potrebno STRPLJENJE, Bik će doći do NOVCA…

dnevni horoskop

OVAN

Uz malo strpljenja i strpljivosti, dan može biti vrlo produktivan za vas. Ali imati to strpljenje sada može biti najveći izazov. Činit će se da vrijeme uspori do puzanja i ništa se neće kretati dovoljno brzo da odgovara vašem raspoloženju. Ali ako pokušate požuriti proces, možete potpuno zabrljati svoj dnevni red. Pokušajte započeti dan s nekim umirujućim vježbama kako biste kontrolirali svoju energiju.

 

 

BIK

Danas ste puni energije. Vaš šarm i duhovitost će vjerojatno zaslijepiti sve i kod kuće i na radnom mjestu. Izađite s prijateljima ili nekim posebnim i uživajte. Dan će biti opušten i bez pritiska. Danas postoje šanse da ostvarite značajnu novčanu dobit, ali pripazite na iznos koji trošite na kupovinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas se stvari događaju brzo i morate imati sposobnost da se prilagodite neočekivanom. Povlačit ćete se u raznim smjerovima, ali vaša će pozitivnost postati vaša snaga. Izaći ćete s originalnim i svježim planovima koji će se dugoročno pokazati isplativima. Uključite svoje najmilije u svoj plan. Danas ćete upoznati važnu osobu.

 

 

RAK

Danas vas čeka puno akcije. Možda ste danas zauzeti. U žurbi nemojte povrijediti one koji su s vama prešli malu udaljenost. Budite pristojni i skromni. Nove prilike su iza ugla. Njih će vam privući vaša pozitivna djela. Vježbajte strpljenje. Promjena je jedina istina i dogodit će se i vama.

 

 

LAV

Ovaj dan je sve o promjenama. Možda ćete doći u kontakt s nekim tko će donijeti bitne promjene u vašem životu ili vas dovesti u kontakt s drugim ljudima koji mogu uzrokovati promjenu. Međutim, nisu sve promjene dobre za vas. Morat ćete analizirati hoće li promjena biti dobra za vas na duge staze prije nego što odlučite krenuti s tijekom.

 

 

DJEVICA

Vaš pozitivan pogled pomoći će vam da poduzmete pozitivne akcije u raznim situacijama. To će vam donijeti dugoročne prednosti. Ako se netko pokuša upustiti u svađe s vama, nemojte gubiti hladnokrvnost i odlučno iznesite svoje stajalište. Danas se možete snažno zanimati i za okultne znanosti i religiju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. Februar: Vodolija će BLISTATI, Ribe se RAZOČARATI, Ovnu potrebno STRPLJENJE, Bik će doći do NOVCA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top