LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. Februar: Ljubomora kad je pretjerana može i najveću ljubav uništiti…

ljubavni horoskop

OVAN

U potrazi za ljubavlju otišli ste predaleko, ali bez potrage! Ne morate ići dalje. Netko tko je bio blizak prijatelj je onaj tko je zaljubljen u vas, ali vam ne priznaje. On ili ona mogu imati strah od odbijanja ili žele da ga prvi zaprosiš! Provedite neko vrijeme s njim i moći ćete otkriti put do njegovog srca.

 

 

BIK

Planetarni položaji su možda jučer doveli do previranja na planu odnosa, ali danas će se stvari vjerojatno smiriti. Bit ćete mirnijeg raspoloženja i moći ćete postići pomirenje iako će veza vjerojatno biti zategnuta nakon jučerašnje svađe. Vrijeme je da obnovite svoju ljubav i predanost jedno drugome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnim i nesigurnim! Danas možete postupiti prerano i zahtijevati od partnera da vaša veza ostane osobna, što se čini teškim zadatkom budući da ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte razumjeti tešku poziciju u koju dovodite svog partnera!

 

 

RAK

Postoji jaka indikacija uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera možda privlači druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi mogla bi ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu čak dolaziti od bliskih prijatelja ili roditelja bilo vas ili vašeg partnera. Potrebno je čvrsto stati jedni uz druge protiv svih.

 

 

LAV

Možete skupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja osjećaje koje gajite prema toj osobi. Iskoristite najbolje prilike koje vam se mogu pojaviti. To je dan kada se dopuštate da idete sa strujom. Možda vas mnoge druge stvari ne zabrinjavaju, krivite svoje zvijezde.

 

 

DJEVICA

Dan je savršen za strast i vatru. U vama su se gomilali romantični zahtjevi, ali ste podcijenili simpatiju i snagu osjećaja svog partnera. Vi samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz veze i oni bi bili više nego jednako usklađeni. Stoga, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u vašoj vezi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. Februar: Ljubomora kad je pretjerana može i najveću ljubav uništiti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top