LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Februar: Ljubomora kad je pretjerana može i najveću ljubav uništiti…

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Februar: Ljubomora kad je pretjerana može i najveću ljubav uništiti…

15 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

U potrazi za ljubavlju otišli ste predaleko, ali bez potrage! Ne morate ići dalje. Netko tko je bio blizak prijatelj je onaj tko je zaljubljen u vas, ali vam ne priznaje. On ili ona mogu imati strah od odbijanja ili žele da ga prvi zaprosiš! Provedite neko vrijeme s njim i moći ćete otkriti put do njegovog srca.

 

 

BIK

Planetarni položaji su možda jučer doveli do previranja na planu odnosa, ali danas će se stvari vjerojatno smiriti. Bit ćete mirnijeg raspoloženja i moći ćete postići pomirenje iako će veza vjerojatno biti zategnuta nakon jučerašnje svađe. Vrijeme je da obnovite svoju ljubav i predanost jedno drugome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnim i nesigurnim! Danas možete postupiti prerano i zahtijevati od partnera da vaša veza ostane osobna, što se čini teškim zadatkom budući da ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte razumjeti tešku poziciju u koju dovodite svog partnera!

 

 

RAK

Postoji jaka indikacija uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera možda privlači druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi mogla bi ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu čak dolaziti od bliskih prijatelja ili roditelja bilo vas ili vašeg partnera. Potrebno je čvrsto stati jedni uz druge protiv svih.

 

 

LAV

Možete skupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja osjećaje koje gajite prema toj osobi. Iskoristite najbolje prilike koje vam se mogu pojaviti. To je dan kada se dopuštate da idete sa strujom. Možda vas mnoge druge stvari ne zabrinjavaju, krivite svoje zvijezde.

 

 

DJEVICA

Dan je savršen za strast i vatru. U vama su se gomilali romantični zahtjevi, ali ste podcijenili simpatiju i snagu osjećaja svog partnera. Vi samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz veze i oni bi bili više nego jednako usklađeni. Stoga, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u vašoj vezi.

VAGA

Vjerojatno će vas sada preplaviti brojni kontradiktorni osjećaji. Zapravo, možda će vam biti teško izabrati između više mogućih romantičnih partnera. Odgovor je svima očigledan, ali ipak ćete osjetiti kako vas suprotne struje vuku. Stoga ovo nije najbolje vrijeme za poduzimanje bilo kakvog važnog koraka u svom ljubavnom životu.

 

 

ŠKORPIJA

Pripremite se na neke dobre vijesti od svog partnera ili ćete možda danas od njega/nje dobiti vrlo dobar dar. Ako ste slobodni, ovo je pravo vrijeme da upoznate tu posebnu osobu koja može napraviti veliku razliku u vašem životu. Budite otvorenog uma i vidjet ćete kako ljubav cvjeta na neočekivanim mjestima.

 

 

STRIJELAC

Vjerojatno ćete danas sresti nekoga tko vam se čini previše savršenim da bi bio istinit. Vjerujte svojoj sreći jer ste možda upoznali svoju srodnu dušu. Danas slušajte svoje srce čak i ako vas vaš logički um upozorava da su stvari predobre. Jednom će vam romantični događaji ići onako kako želite. Ne propustite ovu priliku za smislenu vezu u vašem životu.

 

 

JARAC

Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu si; morate ići zbog ljubavi, a ne vjenčati se zbog financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu i nalet leptira kroz vaš želudac kad vidite tu osobu će biti pokazatelj toga! Neka vas intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

I vi i vaš partner ste bili jako zaposleni u posljednje vrijeme. Stoga danas svakako provedite vrijeme jedno u drugome društvu. Planirajte romantičnu večeru i razmazite partnera svojom pažnjom. Ova gesta uvažavanja će ići daleko. Slobodne osobe će vjerojatno imati sjajan spoj koji bi ih mogao potaknuti da vezu podignu na sljedeću razinu.

 

 

RIBE

Vaša ljubav bila vam je veliki izvor inspiracije i snage kada ste bili u teškim trenucima. I zbog toga mu velika čast! Ali zbog određenih okolnosti došlo je do nesporazuma između vas dvoje. A raskol je sve dublji i dublji. Povucite vladavine prije nego što se sve raspadne.