HOROSKOP otkriva tko će u FEBRUARU imati najviše SREĆE, tko najviše NOVCA, tko najviše LJUBAVNE SREĆE, a tko će biti IZDAN i PREVAREN

HOROSKOP otkriva tko će u FEBRUARU imati najviše SREĆE, tko najviše NOVCA, tko najviše LJUBAVNE SREĆE, a tko će biti IZDAN i PREVAREN

25 siječnja, 2023 0 By Admin

Mjesečni horoskop daje astrološka predviđanja za razdoblje od mjesec dana. To je obično kalendarski mjesec. Te prognoze dane ljudima za blisku budućnost se mogu nazvati kratkoročnim predviđanjima. Ta su predviđanja temeljena na horoskopskim znakovima i daju se pojedinačno za svaki od 12 znakova. Stoga je mjesečni horoskop nešto što će biti uobičajeno i primjenjivo za sve ljude koji su rođeni pod određenim horoskopskim znakom.

OVAN

Općenito

Rođeni u ovom znaku će ovog mjeseca imati raznolik mjesec i umjeren razvoj s obzirom na njihove veze, karijeru, zdravlje i bogatstvo. Položaj planeta može imati pozitivan utjecaj na karijeru, a mogući su i vrlo veliki dobitci. Ali ne smijete postati previše egoistični prema svojim prijateljima i kolegama. U vašoj je sudbini mnogo pozitivnih stvari koje vam mogu pomoći da uspijete ovog mjeseca. Napredovat ćete u poslu i naučit ćete cijeniti život te shvatiti potrebu za duhovnim rastom. Sad mogu biti i neka inozemna putovanja.

 

Ljubavna veza:

Ljubav može biti povoljna zbog pozitivnog utjecaja planeta. Možete poboljšati svoje odnose kroz ljubav i osjećaje. Ne govorite grube riječi partneru. Možda ćete morati dodatno uložiti posao da biste provodili vrijeme sa svojim partnerom, jer ćete biti toliko zauzeti poslom i putovanjima. To znači da vam može nedostajati obiteljski život. Do sredine mjeseca vrijeme provedeno s obiteljskim prijateljima bit će dobro, a posao i dom možete uskladiti.

 

 

BIK

Općenito

Rođeni u ovom znaku mogu vidjeti vrlo dobra poboljšanja u nekim aspektima svog života jer će se planeti ovog mjeseca naći na transformirajućem mjestu. Smještaj ovih planeta sugerira da će doći do drastičnih promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu. Ovog će se mjeseca u vašem ljubavnom životu i vezama zabilježiti pozitivne promjene, ali ovog će mjeseca možda biti neka melodrama s ljubavnikom ili bivšim partnerom. Stoga morate biti oprezni da ne vodite žestoke rasprave sa supružnikom, ljubavnikom i obitelji. Osjećat ćete se pozitivno prema svom poslu unatoč stresu.

 

Ljubavna veza:

Planeti će vam pomoći da pronađete pravog partnera, a u vašem će se životu pojaviti srodna duša. Ovog mjeseca možete postati duhovniji i potražiti duhovnu osobu koja može dijeliti vašu mentalnu i valnu duljinu. Želite predanost i odanost u osobi koju tražite za životnog partnera. Ljubav ćete možda pronaći u drugoj polovici mjeseca. Položaji planeta ukazuju na to da biste ljubavnika mogli pronaći čak i na nekom religioznom mjestu ili na radnom mjestu.

 

BLIZANCI

Općenito

Rođeni u ovom znaku mogu ovog mjeseca proći kroz ukupno pozitivno razdoblje. Odnos s obitelji kod kuće i šefom na poslu može biti problematičan. Pozitivna strana je da vas planeti mogu zainteresirati za mistične stvari, a možda ćete i potrošiti više vremena na razumijevanje svoje očinske loze. Planeti će zaštititi vašu reputaciju na poslu i pomoći u zaštiti vašeg poslovanja i braka. Imat ćete nekih problema u odnosu sa supružnikom, a možda će doći i do svađa. Planeti će dati rast i napredak, a pružit će vam gracioznost, ljepotu, sreću i šarm. Ovog mjeseca nećete imati problema s novcem.

 

Ljubavna veza:

Važno je da se ne svađate sa supružnikom, a možda ćete trebati provoditi više vremena sa supružnikom kako biste poboljšali odnose. Teme povezane s karijerom i promjenom posla mogu izazvati neke prepirke između vas dvoje. Ovaj mjesec možete poboljšati svoje veze. Možda vam neće biti lako komunicirati sa svojom boljom polovicom. Planeti će vas natjerati da radite na bračnoj sreći i spasit će vaš brak zrelim vještinama odlučivanja.

 

 

RAK

Općenito

Rođeni u ovom znaku će vidjeti  dobre promjene u prvoj polovici mjeseca, a neke probleme u drugoj polovici mjeseca. Planeti su smješteni u kući dugova i bolesti, a ovog mjeseca mogu stvoriti i mentalni stres povezan s poslom. Ali možda postoji pozitivan utjecaj na vas, posebno financijski. Možda se zateknete da želite promijeniti posao, pa čak i otići na posao u inozemstvo, ali u tome možete naići na neke prepreke. Planeti vam mogu pružiti sreću u radnoj sferi i unaprijediti vas. Shvaćate da novac ne može doći bez teškog rada. Na poslu i kod kuće trebate poslušati savjete starijih osoba. Očekivanje novca od nasljedstva može dovesti do razočaranja.

 

Ljubavna veza:

Ljubav će vam biti primarni fokus ovog mjeseca, a ovdje će stvari možda postati teške zbog postavljanja planeta, posebno nakon sredine mjeseca. Dakle, bolje je pažljivo koristiti prvu polovicu mjeseca. Planeti vas mogu natjerati da se toliko uključite u posao da zaboravite provoditi vrijeme kod kuće. Vrijeme možete provoditi sa supružnikom. Suzdržite se bilo kakvih grubih riječi ili postupaka. Prava ljubav je sada moguća, ali za to morate svakodnevno trošiti vrijeme da biste razumjeli svog supružnika. Možda postoje neka inozemna putovanja koja mogu prouzročiti neko odvajanje od vašeg supružnika.

 

LAV

Općenito

Rođeni u ovom znaku će vidjet svoje planete pozitivno smještene. Oni će se ovaj mjesec uglavnom usredotočiti na svoje veze, a ovaj će mjesec doživjeti neke promjene povezane s poslom. Potrebno je riješiti svoje financijske probleme. Morate riješiti svoju karijeru i financijske aspekte, kao i riješiti neke probleme na domaćem terenu. Na kartici je i neko kvalitetno vrijeme s obitelji ili supružnikom. Jačajte obiteljsku vezu izvršavajući svoje odgovornosti i slaveći festivale zajedno s članovima obitelji.

 

Ljubavna veza:

Možete stvoriti pozitivnu romantičnu situaciju za svog partnera i otkriti svoje istinske osjećaje. Ako ste slobodni, tada je vaš ljubavnik možda kolega, ali može pokrenuti i neke negativne događaje ako drugi kolege saznaju za vašu vezu, pa morate biti oprezni. Kompromis i prilagodba mogu spasiti bilo koji odnos. Morate vjerovati svom partneru i predati svoj ego. Svoje osjećaje možete povjeriti bliskom prijatelju koji vam može pomoći u ljubavnim stvarima.

 

 

DJEVICA

Općenito

Rođeni u ovom znaku će se ovog mjeseca dobro zabavljati u vezi s radom i odnosima sa supružnikom i djecom do sredine mjeseca. Nakon sredine mjeseca, određeni događaji mogu vam stvoriti neke probleme u pogledu vaših odnosa. Planeti će vas natjerati da preuzimate puno odgovornosti kod kuće, a sa svim se problemima možete nositi s pomoću svoje kreativnosti i inteligencije. Planeti će donijeti nove mogućnosti u vaš život. I oni će vas naučiti kako se nositi s ljudima. Mogu se sklopiti i neki poslovni poslovi. Možda se zateknete kako želite upoznati ljude i imati koristi od društva dobrih ljudi. Bit će rasta u poslu i dobrih vijesti kod kuće, ali ne bez stresa. Možda imate nekih problema na poslu sa šefom i kolegama, pa budite oprezni.

 

Ljubavna veza:

Osjećat ćete se pozitivno u vezi ovog mjeseca, posebno do sredine mjeseca. Možete donijeti određene važne odluke u ljubavnim stvarima. Vaš supružnik može vam dati dodatne odgovornosti kod kuće. Položaj planeta znači da ćete biti blizu svoje djece i vodit ćete ih u njihovom obrazovanju. Vaša će se veza s djecom poboljšati. Vaša vas ljubav može učiniti strastvenom i romantičnom, ali također vas može naljutiti. Pokušajte ostati mirni. Dobit ćete ljubav od obitelji i uživati ​​u miru kod kuće.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2