3 horoskopska znaka su se ZALJUBILI U POGREŠNU OSOBU tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona 3. februara 2022.

3 horoskopska znaka su se ZALJUBILI U POGREŠNU OSOBU tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona 3. februara 2022.

2 veljače, 2022 0 By Admin

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Izuzetno ste intuitivni, pa kad donesete odluku, vjerujete da je vaš osjećaj uvijek ispravan. Uostalom, bio je tu za vas u prošlosti, pa zašto ne bi bio ovdje za vas sada?

Pa, zato što Mjesečev kvadrat Pluton voli ometati intuitivne vibracije, i u ovom slučaju, to će vas natjerati da pretpostavite stvari o svom ljubavniku koje ne postoje nužno, poput, na primjer, uvjerenja da vas voli.

Iako poznavanje istine može biti pravi ubod, bolje je za vas živjeti u istini nego u ovom čudnom varljivom stanju u koje ste se sami doveli, Škorpione.

Trpjet ćete samozavaravanje tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona i to će se manifestirati kao da se zaljubite u pogrešnu osobu.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Posebno ste osjetljivi tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona, jer djeluje na vašu sposobnost da jasno vidite stvari. Ovih dana vas obuzima strah i on se prelijeva na vašu prosudbu; ne možete reći tko je dobar, a tko loš, a to postaje prilično opasno kada se zaljubite u nekoga za koga vjerujete da je prava osoba za vas.

Kao da tražite jednu jedinu osobinu na koju se možete zakačiti kako biste pretpostavili da je sve savršeno.

Ako ova osoba od interesa pokaže i najmanji znak da je zainteresirana za vas, onda je pretvorite u slavnu osobu i mazite joj se. Oni, s druge strane, nemaju pojma zašto se tako osjećate, a to će dovesti do vašeg vlastitog poniženja. Budite svjesni i čuvajte svoje srce, Ribe.

Stranice: 1 2