LJUBAVNI HOROSKOP ZA 1. Februar: Treća osoba pokušat će uništiti jednu ljubav….

ljubavni horoskop

OVAN

Planeti se danas poredaju kako biste se osjećali vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi u vrlo kritičnom trenutku i ako želite očuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na to bez odgađanja.

 

 

BIK

Od vas su do vašeg partnera prešle hrpe dobrih riječi. Nekoliko puta ste svom partneru rekli što on/ona znači za vas. Sada je vrijeme za akciju. Dokažite vrijednost svoje ljubavi kroz neku akciju i danas možete postići isto. Vaš partner može biti ugodno iznenađen svjedočenjem manifestacije ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dan je najprikladniji da iznenadite partnera romantičnim poklonom ili gestom. Druge stvari u posljednje vrijeme zahtijevaju vašu pažnju. Uzeli ste svog partnera zdravo za gotovo. Sada je vrijeme da pokažete svoju zahvalnost i budite sigurni da će vam to biti vraćeno svim srcem. Međutim, današnje ignoriranje partnera može dovesti do stresa u vezi.

 

 

RAK

Uvijek ste bili bezbrižni i ljubazni u svom ljubavnom odnosu i to vam je dobro služilo u prošlosti. Međutim, danas ćete vjerojatno shvatiti da je sve što se događa u vašem ljubavnom životu doista ozbiljno. Ovo vam može izgledati prilično zastrašujuće, ali trebate shvatiti da će vam ovaj korak obogatiti život. Naći ćete ispunjenje samo ako pristanete skočiti s obje noge, a ne samo testirati vode.

 

 

LAV

Vaš partner neće biti raspoložen za prilagodbe i nagodbe. Stoga je od vitalnog značaja da držite svoj ego pod kontrolom i ne postavljate nikakva kontroverzna pitanja. Manje nesuglasice će prerasti u pune svađe jer vam partner neće prepustiti niti jedan bod. Danas morate biti oprezni u romantičnim poslovima ako želite izbjeći velike potrese.

 

 

DJEVICA

Postoji treća osoba koja će se danas pokušati umiješati u vaš ljubavni život. Na vama je koliko će uspjeti. Ako slušate što ima za reći i ako ste pod utjecajem toga, vaša romansa može pogoditi prilično kameni dio. S druge strane, ne obraćanje pažnje na osobu izvana može pomoći u jačanju vašeg odnosa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 1. Februar: Treća osoba pokušat će uništiti jednu ljubav….

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top