3 horoskopska znaka koji se ŽELE VRATITI BIVŠEM tijekom Marsa u Jarcu od 2. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji se ŽELE VRATITI BIVŠEM tijekom Marsa u Jarcu od 2. februara 2022.

1 veljače, 2022 0 By Admin

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Postoji jedna osoba u vašem svijetu za koju ste rezervirali naslov “Ljubav mog života”. Postali su superzvijezda vaše tragične priče, one koja je takoreći pobjegla. Stalno mislite na ovu osobu, ali život je vas dvoje razbio i sve veze su prestale tako davno.

Sve dok vam, naravno, Mars u Jarcu još jednom ne uzburka energiju, a sada se odjednom pitate je li uopće moguće ponovno se spojiti s tom osobom. Nećete znati ako ne pokušate, ali opet, što se tiče vaše uloge, to je gotovo nemoguće, jer ste partner s nekim drugim.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Dok ste sami pragmatizam, također vrlo snažno osjećate da slijedite svoje srce, a za vrijeme Marsa u Jarcu, vaše će srce ponovno kucati za staru ljubav — bivšu od koje se zapravo nikada niste oprostili. Ta vezanost još uvijek postoji i oni je također osjećaju.

Niste od onih koji jure nekoga tko je nedostupan, a ta je osoba oduvijek bila tu i čekala da shvatite želite li ili ne biti u njihovim životima ili ne. Vrijeme je prošlo, a vi ste došli do zaključka: želite ovu osobu natrag. Želite se vratiti u njihove živote. Znaš da te žele, a sada osjećaš da je pravo vrijeme. Završi krug, Jarac.

Stranice: 1 2