3 horoskopska znaka KOJI ĆE SE ODLJUBITI tijekom Mjesečevog kvadrata Saturna 2. februara 2022.

3 horoskopska znaka KOJI ĆE SE ODLJUBITI tijekom Mjesečevog kvadrata Saturna 2. februara 2022.

1 veljače, 2022 0 By Admin

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ne radi se o tome da ćete se zaljubiti u osobu s kojom ste, Djevicu, već ćete priznati da niste zaljubljeni u nju već… eonima. Ono što vam ova spoznaja čini jest da vas ljuti i čini da se osjećate zakržljali, zaglavljeni, nesposobni da se pomaknete.

Mjesečev kvadrat Saturn povećava vašu frustraciju i tjera vas da sumnjate u vlastitu prosudbu. Kako ste mogli dopustiti da ova ‘ljubavna veza’ traje tako dugo, pogotovo sada kada duboko u sebi znate da nikad neće biti bolje?

Radi li se samo o tome da zagrizete metak i prihvatite da je ljubavni život bez ljubavi ono što vam je sudbina namijenila? Ili je tamo negdje svjetlo? Možete pronaći to svjetlo, Djevice, bez obzira na to što vas Mjesec u kvadratu sa Saturnom tjera na razmišljanje.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Vi ste na onom mjestu u svom životu gdje, ako netko odmah ne pokaže svoje pravo lice – vani ste. Osjećate da ste u No Bull segmentu svog života gdje ako ste u romantičnoj situaciji, bolje je da budete romantični jer niste za igre.

Što god otkrijete tijekom Mjesečevog kvadrata sa Saturnom više nego vjerojatno će vas odbiti prema onome s kim ste trenutno. Odljubljivanje je prirodno za vas.

Ne želite više gubiti vrijeme na ljude koji više vole dramu od suradnje. Treba vam čvrst brod ako će ova stvar ploviti, a sve što možete vidjeti u osobi s kojom ste trenutno je netko tko je tu da vas iskoristi, a ne da se ubaci u emocionalno opterećenje.

Stranice: 1 2