3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 31. januara 2022. do 6. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 31. januara 2022. do 6. februara 2022.

31 siječnja, 2022 0 By Admin

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Osjećat ćete se usamljeno tijekom ovog tjedna, Bik, i iako ste već bili tamo, ovaj tjedan bi vam mogao biti posebno neugodan.

Možda ćete biti odvojeni od svog bračnog druga duže vrijeme što vas može potaknuti na osjećaj napuštenosti; Drži se, nitko te ne ostavlja. Odlaze samo nakratko, najvjerojatnije zbog posla.

Morate imati više povjerenja u sebe kako biste se mogli nositi kada ste dolje i sami.

Iako ne možete baciti prst na ono što vas muči ovaj tjedan, primijetit ćete da je to privremeno i nema razloga za brigu. Sve je u mislima, Bik.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ono što vas odvraća ovaj tjedan je ideja da se ozbiljno trudite biti dobri, činiti pravu stvar, pokazati se za sve što zahtijeva vašu fizičku i emocionalnu prisutnost, a opet se čini da svaki vaš potez osujećuje neki kreten koji ne mogu držati jezik za zubima.

Ovo je jedan od onih tjedana kada bi vam bilo bolje da slegnete ramenima nego da se ljutite. To nije poštena igra, a zapeli ste s ljudima koji ne mogu shvatiti najjednostavniji koncept; frustrira vas, a ako to dopustite, usisat će vas ravno u taj beznadni vrtlog gubljenja vremena. Budite svjesni svoje okoline i nemojte to shvaćati previše ozbiljno.

Stranice: 1 2