3 horoskopska znaka čija se KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA tijekom Mjesečevog trigona Saturna počevši od 1. februara 2022.:

3 horoskopska znaka čija se KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA tijekom Mjesečevog trigona Saturna počevši od 1. februara 2022.:

31 siječnja, 2022 0 By Admin

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tijekom ovog tranzita za savjet ćete se obratiti svojim najboljim prijateljima. Mjesečev trigon Saturn navest će vas da razmislite o ljudima u vašem životu i o mogućnosti da ćete možda morati prekinuti nekoliko veza zbog nepomirljivih razlika.

Vaši najbliži prijatelji podržat će vas u vašim izborima, i iako se vi osobno možda osjećate kao da ste grubi ili previše hladni u vezi s tim, duboko u sebi znate da morate biti osoba koja će dovesti do kraja jedne posebno rane veze – ova karmička veza se više ne može nastaviti.

A kao što znate i možete vjerovati u svoj život, jedna vrata se zatvaraju, a druga otvaraju. Bit ćeš dobro, jaki Jarče.

 

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Koliko god vas bolilo razmišljanje o prekidu veze za koju vjerujete da je bila vrlo posebna, došli ste na mjesto u svom životu gdje znate da ta osoba predstavlja samo prošlost. Nisu krenuli dalje, niti su ažurirali bilo koji od svojih misaonih obrazaca.

Ono što vam je ova osoba postala ispraznilo je vašu psihu. Držali ste se za njih kroz neku ropsku odanost prošlosti koju ste dijelili, nažalost, ta prošlost više ne postoji, a čini se da samo vi to primjećujete.

Prekinut ćete ovu karmičku vezu tijekom Mjesečevog trigona sa Saturnom i to će vam osloboditi um. Bez žaljenja, Vodenjače.

Stranice: 1 2