LJUBAVNI HOROSKOP ZA 29. Januar: Ovan se susreće s BIVŠIM, Blizanci, Djevica i Vaga će imati SJAJAN DAN, Lav će upoznati nekog NOVOG, a Ribama se NE PIŠE DOBRO!

ljubavni horoskop

OVAN

Vaša ljepota gotovo će ostati fiksirana u očima svakog promatrača. Bit će to dobra prilika da naletite na svog bivšeg i kažete mu sve ono što ste htjeli, a niste. Ali pazite da mu se ne vratite! Uostalom prošlost treba ostati u prošlosti! Jednom od vaših prijatelja možda će trebati vaša pomoć u ljubavnom životu, ali ne zaboravite se pobrinuti za svoj!ᅠᅠᅠ

 

 

BIK

Možda ćete naići na određene informacije koje će vam pomoći da bolje razumijete partnera i smjer vaše veze. Možda je vaš partner posljednjih dana slao zbunjujuće i kontradiktorne signale, ali danas ćete početi shvaćati značaj ovakvog ponašanja. To će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi s budućom prirodom vaših odnosa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Planeti su se poredali baš za vaš ljubavni život. Svakako izađite s prijateljima i uživajte. Naći ćete prilike za izlaske i vezu da se otvaraju čak i na malo vjerojatnim mjestima. Ovo je pravo vrijeme za istraživanje nove veze u koju ste možda sumnjali u prošlosti.

 

 

RAK

Oni koji su bili u vezama uskoro će svjedočiti početku nove faze u privatnom životu! Možete vezati čvorove sa svojim partnerom ili se useliti zajedno. To može uključivati ​​ogromna ulaganja jer kuću treba preurediti u bilo kojem od dva slučaja. Oni koji su slobodni možda će danas pronaći nekoga vrućeg i intimnog.

 

 

LAV

Danas ćete možda upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će poteći danas i možda ćete razmišljati o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko volite tu osobu.

 

 

DJEVICA

Danas se želite družiti, ali vas može privući netko tko odgovara vašem ukusu i preferencijama. Neizmjerno ćete uživati ​​u ovom novom romantičnom susretu. Međutim, možda ćete nakon nekog vremena smatrati da je bezvrijedno i možete otići kao slobodna žena! U kapuljačama za samca smislite bolje načine da volite svog partnera.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 29. Januar: Ovan se susreće s BIVŠIM, Blizanci, Djevica i Vaga će imati SJAJAN DAN, Lav će upoznati nekog NOVOG, a Ribama se NE PIŠE DOBRO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top