3 horoskopska znaka koji RISKIRAJU SVE ZBOG LJUBAVI tijekom Pallasa na kritičnom stupnju od 30. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji RISKIRAJU SVE ZBOG LJUBAVI tijekom Pallasa na kritičnom stupnju od 30. januara 2022.

29 siječnja, 2022 0 By Admin

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Vaša impulzivna priroda će reagirati tako intenzivno kada Pallas na kritičnom stupnju lebdi iznad, i to će vas natjerati da donesete odluku koja će promijeniti vašu budućnost.

U vašem romantičnom životu postoje rotirajuća vrata; umoriš od jednog partnera i pokažeš mu izlazni znak. Ne možete ih iseliti dovoljno brzo, a svoje baze pokrivate tako što se zaljubljujete u nekog drugog.

Dok ste zaljubljeni u novu osobu, odlučite da ćete učiniti sve da budete s njom, uključujući i da se riješite svog sadašnjeg partnera.

Brzo, brzo, brzo. Ne možete podnijeti vrijeme povlačenja. Lako ćete riskirati sve što sada imate kako biste svoju novu ljubav mogli ubrzati. S vašim zamjenskim modelom na mjestu, odgovarate na Pallas na zahtjev kritičnog stupnja.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

S Pallasom na kritičnom stupnju, bit ćete u iskušenju riskirati sve za nekoga koga volite. Ovaj tranzit će vas natjerati da ispitate prednosti i nedostatke rizika koji namjeravate preuzeti, i na kraju ćete otkriti da prednosti nadmašuju nedostatke, dajući vam zeleno svjetlo da krenete.

Ovo može značiti preseljenje ili napuštanje posla. O tome stvarno trebate razmisliti, iako Pallas na kritičnom stupnju nema mjesta za mislioce.

Ovdje se radi o impulzivnim potezima i sposobnosti da priznate sve što ćete izgubiti. Možete li se stvarno nositi s ovim, Ribe? Zbog ove ljubavi za koju ćete se boriti? Možda se ne isplati.

Stranice: 1 2