LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Januar: Jedan zodijak će saznati tajne partnera, a jedan će vratiti bivšu ljubav

ljubavni horoskop

OVAN

Danas vam ne preostaje ništa drugo nego učiniti hrabar korak naprijed u smjeru kojega ste previše svjesni, ali pokušavate to ne priznati. Planetarno poravnanje tjera vas da još jednom pogledate, a ovom prilikom osjećate se u iskušenju prošetati tim određenim putem. Nećete požaliti jer nudi čak i više nego što možete zamisliti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas ćete imati priliku saznati da vam vaša voljena osoba nije uvijek bila iskrena. No ipak, stvari nisu tako loše kako ćete u prvoj reakciji pomisliti. Postoji mogućnost da ćete tako nešto čuti od treće osobe, ali savjetujemo da pitate partnera i da ipak više vjerujete partneru, nego informacijama koje ćete čuti.

 

 

BLIZANCI

Danas imate sve šanse transformirati platonski odnos u jedan sa strašću, vatrom i hrabrošću. Ali nekako morate ovu poruku prenijeti na tu osobu. Možda neće shvatiti vaše namjere ako ne progovorite. Uspjeh ovisi i o načinu na koji to govorite. Budite iskreni i pronaći ćete novu radost u životu.

 

 

RAK

Ljubav i romantika danas sadrže mogućnost skrivenih tajni. Nije da vi i vaša voljena osoba ne vjerujete jedno drugome; samo što oboje možete biti skloni napadu sumnje koji vjerojatno nema razumnih osnova. Umjesto da idete duboko, najbolje je razgovarati i tako transformirati vrlo delikatnu situaciju. Sve će biti dobro.

 

 

LAV

Možda se može puno pričati, ali iz nekog razloga se zapravo ne govori mnogo. Ovo je dan koji ističe sve ono što između vas nije rečeno. Oboje imate nešto jedno za drugo reći o tome kako se osjećate, ali nitko od vas nije voljan započeti razgovor. Sve što trebate je da napravite prvi korak – zaista će se isplatiti.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se danas osjećati primoranim pustiti mačku iz vreće u vezi s nečim o čemu morate razgovarati s najbližima. Jasno je da će događaj koji se dogodio u prošlosti utjecati na vas oboje ako se ne iznese na vidjelo. Time ćete promijeniti svoj odnos na način koji nikako ne možete zamisliti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Januar: Jedan zodijak će saznati tajne partnera, a jedan će vratiti bivšu ljubav

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top