3 horoskopska znaka kojima će mjesec FEBRUAR 2022. biti SJAJAN, SRETAN i USPJEŠAN!

3 horoskopska znaka kojima će mjesec FEBRUAR 2022. biti SJAJAN, SRETAN i USPJEŠAN!

28 siječnja, 2022 0 By Admin

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Od samog početka osjećat ćete se zdravije i pozitivnije. Mladi Mjesec u Vodenjaku, 1., tjera vas u svijet nade, ali to nije prazna nada, ona je puna snova koje želite vidjeti.

Sunce u konjunkciji sa Saturnom obasjava ono što vjerujete da su vaša ograničenja, a to bi vam zapravo moglo pomoći da se usredotočite na ono što možete učiniti, a ne na ono što ne možete. Vaš ljubavni život zasigurno će postati pun ljubavi, jer ćete vi i vaš partner možda odlučiti da se pustolovite u spavaćoj sobi oko Sunčevog trigona Lilith, 11.

Tijekom punog Mjeseca u Vodenjaku, 16., bit ćete inspirirani da krenete ka snu koji ste oduvijek željeli ostvariti, a uspjeh je vaš ako tražite.

Sve svađe koje ćete imati ovog mjeseca donijeti će vam vrijedne lekcije i ništa od negativne energije neće se ‘zalijepiti’. Cijeli mjesec bit će ispunjen osjećajem samopouzdanja i postignuća. Vjerujete u sebe, stoga ste vezan za uspjeh.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Bit će nešto vrlo uočljivo ovog mjeseca, za vas, Ribe; svaka će prepreka dovesti do inovativnog načina rješavanja. Mladi Mjesec u Vodenjaku otvara vam mjesec stavljajući vas u kompromitiranu situaciju, u kojoj morate djelovati impulzivno i brzo.

Vaši instinkti su toliko na točki da ćete odabrati pravi put, a da se ne trgnete. Ovaj si mjesec kao stealth podmornica. Klizite ispod svačijeg osobnog radara i pojavljujete se tek kada shvatite da je pravi trenutak.

To također znači da ćete imati vremena da postignete ono što ste zacrtali. Ova ‘prikrivena’ energija je tu za vas da zacijelite stare rane; odlučni ste u namjeri da prođete određene prepreke u svom životu i uz odgovarajući trud ćete uspjeti.

To se također može odigrati u vašem romantičnom životu jer se uobičajene ljubaznosti i male ljubaznosti obično pretvaraju u dobro cijenjene geste. Na pravom ste mjestu u pravo vrijeme i s pravim ljudima koji vas podržavaju, Ribe. Do kraja mjeseca bit ćete poletni i snažni te spremni za sljedeću fazu na vašem nevjerojatnom putovanju.

Stranice: 1 2