3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU za vrijeme Mjeseca u Djevici 28. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU za vrijeme Mjeseca u Djevici 28. januara 2022.

27 siječnja, 2022 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Stvarno ne želite započeti tajnu aferu i sada kada ste to rekli sebi oko milijun puta zaredom, shvatili ste da ćete se upetljati s nekim drugim osim sa svojim partnerom… danas.

Mjesec u Djevici natjerat će vas da analizirate situaciju, procijenite je koliko vrijedi, a dugoročno nećete imati dobar razlog osim da želite biti s ovom drugom ‘tajnom’ osobom. To je tako jednostavno. Slab si, a koga briga?

Vi ste zapravo jedini koji osuđujete sebe, ali vaša svjesnost krivnje može vas jednostavno nadvladati. Zapamtite ovo o sebi, Bik: jedan je okus sve što je potrebno prije nego što potpuno odustanete od svoje ‘dijete’.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Varanje nije velika stvar za vas. Naravno, ne postoji način na koji želite da se sazna za vas, ali to vas sigurno neće spriječiti da započnete novu aferu s nekim drugim osim s vašim dugogodišnjim partnerom. Suočite se s tim, dosadna vam je situacija kod kuće; nema izazova, nema uzbuđenja, nema se… i, dobro, nije toliko da želiš započeti tajnu aferu zato što želiš se…

Nije ti stalo do se… To je pažnja koja se tebi posvećuje. To je sve što želiš. Netko tko će vam pokazati romantiku. Dobro vrijeme. Večera vani. Užasan film. Sve što želite je da NE sjedite kod kuće s glupim partnerom, iz noći u noć.

Stranice: 1 2