3 horoskopska znaka čiji se ODNOSI RASPADAJU tijekom Marsa na kritičnom stupnju od 28. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se ODNOSI RASPADAJU tijekom Marsa na kritičnom stupnju od 28. januara 2022.

27 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Zaista ne postoji trenutak u vašem životu kada ne vjerujete da ste toliko blizu savršenstvu koliko osoba može dobiti. U romansi i vezama, osjećate da je vaša moralna obveza naučiti svog partnera načinima svijeta.

Nikad ne smatrate da druga osoba ima autonomiju ili vlastiti mozak koji funkcionira, što sugerira da vjerujete da ste živi u svijetu punom morona.

Tijekom Marsa na kritičnom stupnju, pobrinut ćete se da se moron kojeg ste odabrali kao svog bračnog druga osjeća kao moron za koji znate da jesu i pogodite što?

Oni uopće nisu debil. Zapravo, vide vas, sve do vaše posljednje neurotične kosti koja mrzi sebe. Iznenađenje! Najprije će te ostaviti.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Gotovo kao da ste čekali trenutak za sparing s nekim – bilo kim. Mogla bi biti i osoba koja najviše uzima tvoje sranje, zar ne? Eto, evo trenutka kad se sve okrene na glavu. Mars na kritičnom stupnju NE štiti vaša leđa, Škorpione.

Dakle, ako planirate izbaciti otrov na svog partnera, jednostavno zato što ste na rubu i trebate ispustiti zrak, možda biste željeli sačuvati tu toksičnost za osobu u ogledalu, jer vaš partner nije raspoložen za vas.

Imajte na umu, Mars na kritičnom stupnju možda nije na vašoj strani, ali vrlo dobro može potaknuti nekog drugog na borbu. A ova borba je borba koju morate izgubiti.

Stranice: 1 2