Za OVE znakove DOLAZI PRAVO VRIJEME ZA LJUBAV i prilika za NOVI POČETAK

Za OVE znakove DOLAZI PRAVO VRIJEME ZA LJUBAV i prilika za NOVI POČETAK

17 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Energija znači da možete igrati jednu od svojih omiljenih igara, onu u kojoj, bez obzira na to što vaš ljubavnik kaže, imate potpuno suprotan stav. To je do određene mjere u redu, ali ne može se nastaviti beskonačno. Ako ne možete biti ništa drugo nego suprotno, možda ćete se sve više udaljavati, a to bi zaista bila velika šteta za tako lijep par, zar ne?!

 

 

BIK

Čini se da važne ljubavne odluke vise o koncu i uvelike ovise o određenim pitanjima o kojima je potrebno puno rasprave. Energija vam može dati priliku da prijeđete na mjedene točke i nastavite razgovarati dok oboje ne budete sretni. U ovom trenutku riječi neće biti potrebne jer ćete biti previše zaposleni da biste ih izgovorili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Romantika će apsolutno biti pitanje razgovora. Budući da govorite vrlo brzo, možda ćete morati malo usporiti, inače vas voljena osoba neće moći razumjeti. Vježbajte govoreći: “Volim te” vrlo polako, nekoliko puta i promatrajte kako se prepreke jednostavno tope.

 

 

RAK

Možda ćete morati odraditi neku vježbu. Iako se vaš uobičajeni režim može sastojati od odlaska između hladnjaka i kauča, morat ćete koristiti usta za više od jela. Kako biste ušli u puni zamah, možda ćete se morati zagrijati i vježbati ljubavni razgovor. Samo nemojte paničariti.

 

 

LAV

Uvijek ste obožavali govoriti, a posebno ćete to učiniti ovih dana. Vašem ljubavniku može biti teško da izgovori riječ, čak i ako poplavite u licu zbog nedostatka daha. No, i drugi vole izražavati svoje osjećaje. Ozbiljno, ako možete ostati mirni i toliko se truditi slušati bez vrpoljenja, možda ćete čuti nešto u svoju korist.

 

 

DJEVICA

Zvijezde vam daju divnu priliku za razgovor o ljubavi, sentimentalnim, slatkim i strastvenim stvarima i radost što ste zajedno sa svojom voljenom osobm. No, prije nego što se prepustite, dobro pripremite govor, jer poplava osjećaja će vjerojatno biti velika.

VAGA

Možda nemate uvijek vremena, ali ni volje slušati sve probleme i jadikovke voljene osobe, ali ipak saslušate, pokušavate razumjeti i pružite podršku. Ovih dana situacija će se promijeniti, pa ćete vi biti ta strana koja će se žaliti. Ovo će ujedno biti test da vidite koliko je vas vaša voljena osoba spremna saslušati.

 

 

ŠKORPIJA

Naredni dani bit će vrlo romantični u kojima ćete neizmjerno uživati. Možete izvaditi sve svoje stare pjesničke knjige i dramatično izgovoriti one divne crtice koje govore o pravoj ljubavi i sreći do kraja života. “Nakon čega sreća?” Možda ćete zapasti u stanje nostalgine i prisjećati se nekih davnih i bivših osjećaja, odnosno ljubavi.

 

 

STRIJELAC

Zvijezde će vam u narednom periodu omogućiti razgovor sa osobom sa kojom bi rado popričali, ali nemate mogućnosti. Sada ćete imati mogućnosti upitati sve što vas zanima i dobiti odgovor na svako svoje pitanje. Budite kreativni sa svojim riječima i natjerajte ih da zvuče baš onako kako ćete željeti.

 

 

JARAC

Zvijezde će vas učiniti vrlo svjesnima kako se govor može upotrijebiti za stvaranje prekrasne duboke i brižne veze, ili jednako tako za prekid u jednom trenutku. Ako danas imate što reći svojoj voljenoj osobi, pažljivo birajte riječi. Ako ne možete govoriti osobno, napišite prekrasno pismo u kojem izražavate svoja osjećanja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Energija vas može staviti u posebnu dilemu koja se tiče istine. Pa, znate što je istina, donekle, nešto kao filozof. No, hoće li vaš partner zaista povjerovati u vašu verziju toga? Ako želite izbjeći svađu i prepirku, bolje vam je da pronađete zaista dobar način da se opravdate ili budite spremni snositi posljedice.

 

 

RIBE

Krajne je vrijeme da unesete malo živosti u ljubavni život. Vašem partneru su dosadile priče o tuđim plaćama i tuđim problemima. Ako želite zainteresirati partnera, morat ćete smisliti nešto novo, nešto bolje. Budite maštoviti.