LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Februar: Jedan znak će se LUDO ZALJUBITI iako sada ništa ne ukazuje na to!

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Februar: Jedan znak će se LUDO ZALJUBITI iako sada ništa ne ukazuje na to!

4 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Učinkovito ćete uravnotežiti svoj posao i uživanje te provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom dragom. Stvari će biti briljantne kada poboljšate svoju vezu. Gledanje filma ili ukusna večera sa voljenom osobom učinit će vas sretnim i samopouzdanim.

 

 

BIK

Ljubavni život će vjerojatno ostati bez događaja. Možda očekujete nešto od svoje voljene osobe. Možda će vas povrijediti nekoliko stvari koje kaže vaš voljeni. Međutim, ne biste to trebali uzimati k srcu jer će sve biti u redu do sutra.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Budući da ste spremni žrtvovati nekoliko stvari u ljubavnom životu, lijepo ćete se provesti sa svojom dragom. Vašem partneru će biti drago vidjeti vas. Vaša meka, slatka priroda privući će vašeg partnera i možda ćete se upustiti u zabavne aktivnosti.

 

 

RAK

Želite donijeti radost na lice svog partnera. Sreća je na prvom mjestu u vezi. Možda ćete podijeliti neke tajne stvari koje vašem partneru mogu zvučati zanimljivo. Možda ste na oblaku devet jer se čini da vaš romantični život procvjeta navečer.

 

 

LAV

Smatramo da ćete održati dobar odnos sa svojom voljenom osobom. Polako ali postojano nastojite razvijati svoju romansu. Emotivno ćete se zbližiti jedno drugome. Vaša suosjećajna priroda privući će osobu suprotnog spola. Lijepo je vrijeme za prosidbu ako ste zaljubljeni.

 

 

DJEVICA

Samci možda žele provesti kvalitetno vrijeme impresionirati suprotni spol, ali to možda neće uspjeti. Samci bi se trebali obratiti roditeljima kako bi pronašli savršenog partnera. Međutim, ima dobrih vijesti za bračne parove jer će zajedno provesti divnu večer.

 

 

VAGA

Kada dođete kući, možda ćete provesti fantastično vrijeme sa svojom obitelji. Dan može završiti obiteljskim izletom. Možda ćete odlučiti prisustvovati izvrsnoj večeri s roditeljima i voljenom osobom. Nezaboravno druženje je na kartama.

 

 

ŠKORPIJA

Možda biste željeli priuštiti kvalitetnu večer sa svojim supružnikom i obitelji. Sa zadovoljstvom možemo reći da će vaš dragi izliti sve emocije na vas. Možda ćete dobiti nevjerojatan dar. Ugodan provod s obitelji udvostručit će vaš entuzijazam.

 

 

STRIJELAC

Vaša posesivna priroda u ljubavnom životu može vas danas dovesti u nevolje. Morat ćete naučiti kontrolirati svoje emocije. Trebate imati strpljenja. Ovo je vrijeme za razgovor, zabavu i smijeh kako biste izgradili povjerenje sa svojom voljenom osobom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vaši planetarni položaji su takvi da ste postali jako emotivni i iskazivanje tih emocija pred voljenom osobom ojačat će vezu između vas dvoje. Vaša emocionalna stabilnost učinit će vas istinski romantičnim. Možete čak i otpjevati prekrasnu pjesmu kako biste zadovoljili svoju dragu.

 

 

VODOLIJA

Večer možete provesti s prijateljima i ljubavlju vašeg života. Međutim, trebali biste provesti više kvalitetnog vremena sa svojom dragom. Ne biste trebali voditi melankolične razgovore, ali energija i pažnja sada trebaju biti na vašoj voljenoj osobi.

 

RIBE

Partner će vam pružiti potrebnu moralnu podršku. Poželjet ćete udvostručiti svoju radost posjetom bliskih prijatelja. Prekrasna zabavna aktivnost zaokupit će vas kod kuće. Možete čak organizirati i malu zabavu. Vaš voljeni će pohvaliti vašu društvenu vještinu.