LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Februar: Nekome će ljubav danas donijeti VELIKE BRIGE i PROBLEME!

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Februar: Nekome će ljubav danas donijeti VELIKE BRIGE i PROBLEME!

3 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Pazite što govorite ako želite zadržati mir. Manje nesuglasice mogu prerasti u velike probleme. Međutim, ovo je samo manji blimp i ne biste trebali naglašavati ovaj incident i izgubiti nešto dobro što vam se događa u životu. Šutnja će danas doista biti zlatna.

 

 

BIK

Možda će vam danas biti malo teško povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste im bliski, ali ipak iz nezrelosti pokušavate se cjenkati o osjećajima s njima. Rješenje bi bilo da se dobro upoznate prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emocionalnog dijeljenja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Možda ste zabrinuti za svog partnera i status vaše veze, ali stvari će vam od danas postati jasnije. Brojni postupci i osobine ličnosti koje su se ranije činile neobjašnjivim sada postaju jasni. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovaj odnos i koje su vam granice bitne.

 

 

RAK

Svi ste spremni za novi početak u vašoj vezi. Ovo može imati oblik otpuštanja stare veze koja vam je prestala funkcionirati već neko vrijeme. Ili ćete možda odlučiti obnoviti svoje napore i unijeti novu romantiku u svoju postojeću vezu. Puni ste energije i spremni ste svoj ljubavni život podići na višu razinu.

 

 

LAV

To je zanimljiva faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi potražiti načine da više ojačaju svoju vezu. Vas dvoje možete vrlo učinkovito spojiti romantiku i talente. Samo budite otvoreni za budućnost, ali nemojte se upuštati u bilo kakvo planiranje upravo sada. Samo idite s tokom.

 

 

DJEVICA

Od vitalnog je značaja da sada posvetite vrijeme svojoj obitelji. Karijera i druge vanjske obzire zahtijevaju vašu pažnju. Međutim, vaš status veze postao je prilično nesiguran tijekom posljednjih nekoliko dana i imperativ je da sada njegujete svoju obitelj. Iako se može činiti da postoji neki financijski gubitak, učiniti nešto promišljeno i osjetljivo za svog partnera bit će izuzetno isplativo.

VAGA

Vrlo ste dobri u flertovanju i to možete učiniti s bilo kojim brojem ljudi na koje danas naiđete. Ali neka bude lagana i ograničena samo na tjelesne užitke, bez da se emocionalno vežete za to. Nitko vas neće shvaćati preozbiljno i ne dopustite nikome da od vas traži nešto puno.

 

 

ŠKORPIJA

Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama veza u svom životu! Ali prije nego što bude kasno morate premostiti jaz! Vaš partner je stajao uz vas u čudnim trenucima, ali negdje mu ne možete dati isti povrat. Nemojte špekulirati o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili dok se on jako poboljšao!

 

 

STRIJELAC

Prepuni ste osjećaja. I možete naići na nekoga tko je gorljiv i strastven poput vas! Ne smijete se slagati s tom osobom! Dobit ćete samo razočaranje! Uostalom, slični se stupovi međusobno odbijaju. Zajašite sa svog visokog konja i pokušajte se povezati s ljudima koji su na istoj osnovi. Možda ćete čak i kasnije sklopiti poslovne saveze s njima!

 

 

JARAC

Naučit ćete nešto novo o svom partneru i ove nove informacije mogu vas iznenaditi. Ali ovo je ugodno iznenađenje. Zapravo, ove nove informacije mogu riješiti brojne probleme i zbunjujuće probleme oko vaše veze. Iskoristite ovu situaciju da se prepustite sjajnom provodu sa svojim partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi s vašom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

 

 

RIBE

Vi ste jedinstvena i posebna tvorevina Božja i nitko vas nema pravo tjerati u kut. Ako se tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje poene kroz svoje postupke. Situacija će se okrenuti. Partner će vas razumjeti. Trenutno je vaša ljubav ometana okolinom. Ali kako se pojavi teška situacija, on će znati koliko vrijediš.