3 horoskopska znaka koji PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme Mjesečevog trigona Venera, 27. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme Mjesečevog trigona Venera, 27. januara 2022.

25 siječnja, 2022 0 By Admin

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Vaša vrsta njegovanja ne liči na topli zagrljaj ili pretjerane riječi ljubavi, ali vi ste netko tko se sjajno snalazi kada je u pitanju briga o srcu druge osobe.

Možda niste primjer umiljate romantike, ali ste sami po sebi beznadni romantik. Bilo je teško pronaći nekoga tko može odgovarati vašem stilu iako ste se trudili.

Ono što je na vašoj strani i daje vam poticaj ovog dana je Mjesečev trigon Venera, što vam može pomoći da vas usmjeri u pravom smjeru kako biste pronašli osobu koju možete nazvati srodnom dušom.

Iako ste pomalo društvena osoba, stvarno žudite za tom vezom jedan na jedan s nekim posebnim, a danas je dan kada vam se to može dogoditi.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Mjesečev trigon Venera ističe našu potrebu da budemo kreativni i ljubazni. To radite svaki dan u životu, i to je primijećeno. Postoji netko tko će vam ovog dana prići u ovom ili onom obliku, a kada se pogledate u oči ili kada pročitate njihove riječi, nešto će kliknuti u vama: ta osoba je posebna.

Pitat ćete se zašto se tako osjećate, a vaš odgovor će vas možda šokirati: ovo je moja srodna duša. Ovo je dan sreće za Ribe, a u ljubavi je to jedan od onih krajnjih dana ‘povezanosti’ u kojima vam ljudi u vašem životu dokazuju od čega su napravljeni. Vaša srodna duša će vam se predstaviti i nadamo se da ćete je prepoznati.

Stranice: 1 2