3 horoskopska znaka koji OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA tijekom Mjesečeve opozicije Jupiteru 26. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA tijekom Mjesečeve opozicije Jupiteru 26. januara 2022.

25 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Živjeli ste potpuno potisnutim životom, Vaga. Ne daješ si priliku i uvjeravaš se da je ono što sada imaš upravo ono što želiš…ali znaš da se zajebavaš.

Ono što vas sputava je vaša gorka privrženost nekome tko vas je povrijedio – nekome tko više nije u vašem životu, niti će ikada biti u vašem životu.

Ipak, odlučili ste da je to vaša glavna tajna; zadržat ćete ih u svom umu kako biste imali kamo usmjeriti svoju mržnju i neoprostivu prirodu. Pa, kako ti to ide, Vaga? Nije baš dobro? Želite li si dati pravu priliku za borbu?

Ako je tako, otvorite se utjecaju Mjeseca nasuprot Jupiteru i dajte sebi odmor za mentalno zdravlje tako što ćete oprostiti svom neprijatelju.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Vaša prošlost je puna ljudi koji su vas ili izdali ili… izdali. Zapravo, cijela vaša povijest govori o izdaji i srčanoj boli koju ste doživjeli od strane onih koji su vas tako povrijedili. Vaša najveća pogreška bila je kada ste se nesvjesno počeli definirati kroz svoju bol.

Krivi sada nema mjesta u vašem životu, ne ako ćete biti postojani Strijelac kakav svi znamo da jeste. Želite li slobodu i neovisnost?

Onda se prestani zadržavati! Držite se svojih izdaja kao da su to značke časti, ali sve što ste dobili od posla je represija i tjeskoba.

Pustite ove prijeteće sile u vašem životu. Oprostite svojim neprijateljima da ponovo budete svoji. Ne nedostaje li vam biti ono što jeste? Znam da znaš.

Stranice: 1 2