3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN DAN 26. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN DAN 26. januara 2022.

25 siječnja, 2022 0 By Admin

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Iako više nije vaše godišnje doba, s Venerom, Merkurom i Marsom koji se sastaju u vašem horoskopskom znaku, danas je moćno vrijeme da prihvatite svoju unutarnju moć.

Venera vam je pomagala da razmislite o svom osjećaju vlastite vrijednosti i egu, dok vas je Merkur tražio da razmislite o tome jeste li izbjegavali teške razgovore ili gradili čvrste temelje koje tražite.

Ali s ulaskom Marsa, vrijeme je da uzmete ono što ste naučili i sada počnete izrađivati ​​akcijski plan za napredak.

Ovdje su mnogi, ali za vas ovo predstavlja nešto dublje o vama samima i vašem putovanju. Često nemate problema s postizanjem bilo čega što ste zamislili. Ali se borite da budete sigurni da je ono na čemu radite zapravo nešto što vas zanima.

Ovo je vaša prilika da otkrijete upravo to i da se uvjerite da to stavljate u središte svog života i dalje. Više nema mjesta za samo okej. Sada shvaćate da ako vas ne zapali, onda to možda nije vaš put. Vjerujte svojoj strasti i naučite je slijediti.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Za vas će vas ova energija Jarca snažno pogoditi jer aktivira vašu sedmu kuću odnosa. Ovo nije uvijek dobrodošla energija jer inače tražite mir u ovim područjima. Ali zajedno s planetarnim poravnanjem, inspirira vas da na život gledate na nove i uzbudljive načine.

Danas, posebno kada se sva tri planeta, Venera, Merkur i Mars, ovdje poravnaju, doći ćete do nove i snažne spoznaje o tome što cijenite, ali i što zaslužujete u odnosima. Ovo će vam pokrenuti intenzivan portal za početak planiranja za sljedeći dio svog života.

Vjerojatno ćete se u nadolazećim mjesecima morati oprostiti od određenih situacija ili čak partnera jer je jasno da ono što više nije održivo. Ali ovo je drugačije nego prije. Ovo je vrijeme kada jasno vidite stvari i možete odvojiti vrijeme radeći kroz neugodne dijelove života koje velika promjena donosi.

Ne postoji vremensko ograničenje s kojim morate požurivati ​​stvari, ali umjesto toga, ovo je polagano otkrivanje istinskog stvaranja prostora za sve što želite u svom životu jer ste konačno dosegli prostor spoznaje da toga nikad nije bilo previše, ali da drugi su jednostavno nudili premalo.

Stranice: 1 2