LJUBAVNI HOROSKOP ZA 24. Januar: Promjene ulaze u život Blizanaca, Lav se mora promijeniti, Strijelca čeka iznenađenje…

ljubavni horoskop

OVAN

Danas možete osnovati nove saveze. Nadamo se da će to biti ozbiljno i da će ići daleko. Voljet će vas netko poseban i voljet ćete i vi. Međutim, određeni problemi mogu se pojaviti zbog miješanja obitelji i drugih nevidljivih okolnosti koje čekaju da testiraju trajnost vaše veze.

 

 

BIK

Planetarne aktivnosti donijele su burno razdoblje u vašem odnosu. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno događaja i to vas je dovelo u obrambeno raspoloženje gdje se samo nadate da ćete pognuti glavu i održati mir. Međutim, ovo je upravo vrijeme kada trebate istražiti svoj odnos u agresivnijem stilu kako biste razumjeli njegovu dubinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Na frontu odnosa danas je naznačena velika promjena. Ako ste već u vezi, dobro razmislite kamo je želite odvesti ili je li došlo vrijeme da se izvučete iz loše situacije. Ako ste slobodni, onda ovo nije najbolje vrijeme da se upustite u novu vezu jer ćete vjerojatno pogrešno pročitati signale.

 

 

RAK

I vi i vaš partner danas ste puni ideja! Možete kolektivno organizirati događanja na svom radnom mjestu ili organizirati društveno druženje kod kuće sa svojim dragim osobama! Svaki od ta dva pokušaja će postići viši društveni status i izgraditi bolje veze s ljudima. Samo ne pozivajte one koji vam nisu dobronamjerni!

 

 

LAV

Vašoj voljenoj osobi danas će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Način na koji se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

 

DJEVICA

Neophodno je da usporite u svom romantičnom životu. Uzimali ste svaku emociju s visokim stupnjem intenziteta, ali to nije moguće održati. Danas morate polako. Zamijenite strast s romantikom i staromodnim udvaranjem, čak i ako vam um nalaže da idete na sve odjednom. Male smislene geste danas će mnogo pomoći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 24. Januar: Promjene ulaze u život Blizanaca, Lav se mora promijeniti, Strijelca čeka iznenađenje…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top